Чунчуков напуска Лудогорец

1
1146

Нападателят Цветелин Чунчуков ще напусне Лудогорец със свободен трансфер. Играчът се подвизаваше основно във втория тим на шампионите, но не е доволен от този си статут и иска да потърси друго развитие на кариерата си. 22-годишният футболист има пет мача през този сезон за първия отбор, както и 17 мача и 6 гола във втора лига. Футболистът бе привлечен в тима на българския шампион след силен сезон с екипа на Ботев (Пловдив).

Интерес към родения през 1994-а година в Пазарджик нападател има както от българската Първа лига, така и от чужбина. Той е третият играч от дубъла на разградчани, който не можа да се пребори за място в първия тим и напуска след Преслав Петров, който се премести в Дунав и Славчо Шоколаров, който разтрогна по взаимно съгласие. Дубълът на шампионите за втора поредна година се спаси със силен финален спринт, като завърши 8-и във Втора лига.

От следващия сезон Лудогорец ще налага твърдо в дублиращия тим талантите от школата.

1 КОМЕНТАР

  1. 6
    5

    Според мен има място за Чунчуков пак в Ботев. Не е във форма, но може да влиза на смяна и да помогне в предни позиции. Така или иначе е ясно, че на този етап сегашната резерва в атака младият Тютюков не е готов за А група.

Comments are closed.