Ботев Пловдив отпразнува спечелването на Купата на България с феновете си в Пловдив! Канарчетата тръгнаха с автобус от стадион Христо Ботев и бяха ескортирани от много фенове. Пред Общината ги очакваха още запалянковци, както и кметът Иван Тотев, и областният управител Здравко Димитров. Голяма заря закри официалната част, след която рок група запя заедно с бултрасите любимите им песни.

 

 

.

80 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    1

    ГРАНАДА НА ПЛОВДИВ СЕ НАРИЧА БОТЕВ НАБИЙТЕ СИ ГО В ГЛАВИТЕ И НЕ СЕ СТРЯСКАТ Е НАСЪН

  2. 5
    1

    ТЯ ПА ВАШАТА ТИТЛА КУПЕНА ,ОТБОРА ОТ КЮСТЕНДИЛ , КУПАТА В ХОЛА НА ПРАСЕТО НАКОВ ГОЛЯМ СМЯХ

  3. 3
    6

    1000 мангала празнуват подарената купа от лудогорец хахахах

    Локомотив Пловдив когато празнува,цял Пловдив излезна да се радва на успеха на отборът на Пловдив!!!

    • 3
      1

      Кюстендилска курво, титлата е на Велбъжд Кюстендил. Вие вече не съществувате от 2001. Въобще и цялата ви смешна “история” е една голяма лъжа ! Най – успешния отбор от Пловдив и провинцията е Ботев ! Факт !

  4. 8
    5

    сценария е същия от миналата година когато подариха купата на голямата кочина. отбор от В група „ИЗНЕНАДВАЩО“ взима купата и „доказва на всички, че мястото им не е там“. После идва Спасителя – едно джудже от Микрево с мутренско минало, и цъфтват розите. А ако някой си мисли, че не съм прав да се запита защо Домусчиеви не са били на мача и случайна ли е топлата връзка между двата отбора? „Покупката“ на Жоао Пауло беше заем, който Гела се опитва да си върне като пусне БотевЪ в Европа…
    Доказателството (освен статичната и бавна симулативна игра):
    Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев направи странен коментар след загубата с 1:2 от Ботев (Пд) във финала за Купата на България снощи.
    „Аз мисля, че нашите момчета имаха всички качества да си вземат купата без проблем, но може би не са имали мотивация на нужното ниво. Поздравявам Ботев и им пожелавам успех в евротурнирите“, сподели Петричев на излизане от националния стадион.

    • 2
      1

      Това ли ти е доказателството бе анонимник недохранен. Не се трудете да пишете глупости в темите за БОТЕВ. Знам, че много ви боли и ви се пука черната душичка от яд, завист и откровена злоба, но като я изливате тук ставате нелепо смешни и жалки, чак от време на време ми става жал за вас. Като се сетя обаче каква жалка картинка сте комплексарчета и пак ме избива на смях!

  5. 13
    7

    ЕЙ ЦИГАНИ, ДОБРЕ ЧЕ ВЗЕХМЕ КУПАТА ТА ДА НЕ СЕ СРЕЩАМЕ ЧЕ ЯКО ЩЕ ВИ ПОРИМ!

    • ех да можеше да ви сращнем…. да видите как се играе истински мач.

  6. 14
    3

    ЗЛОБЕЙТЕ МАНГАЛИ КУПАТА Е ЗА ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ БОТЕВ ПЛОВДИВ!

  7. 11
    2

    За такава публика буферите могат само да мечтаят. Такова нещо в София никога няма да видят ! Жалки цигани

  8. 15
    2

    КРАСОТА ВЯРА И БОРБА това е нашия девиз,ЗЛОБА ЗАВИСТ И МИЗЕРИЯ това сте вие.

  9. 14
    2

    Ако тези, които пишат под буферски никове, могат да се видят отстрани как изглеждат – на минутата ще си срежат вените от срам. То, бива тъпотия и комплексарщина, но това вашето минава всякакви граници на малоумие. Толкова ви личи, че сте дребни и завистливи душици по природа, и нямате грам мозък да отсъдите, че с с подобни реакции, никога Съдбата няма да Ви отвърне с добро , та и вие да усетите какво е радост и триумф с любимия отбор. Съжалявам ви. Коментарът ми е относно глупаците, които не спряха да серат в темите за Ботев. Всички истински и свестни локомотивци – ни поздравиха, за тях – респект! Няма как противникът да те уважава, ако ти самият се държиш като лайно.

  10. 19
    3

    На празненствата на едните се рецитираше Христо Ботев,на другите дебел гъз въртеше Ивана.Разликата ще направите сами…

    • 2
      1

      ЗАКОПА ГИ! НО, мангала няма да те разбере и по-добре.
      Неграмотният и нисш духом, невежата, най-лесно се манипулира.

  11. 7
    22

    Циганската радост свърши. Сега марш обратно по селата, че работа ви чака. Днес всички пловдивчани вече ще дишама чист пловдивски въздух, след като пришълците от родопската яка с подарената купа се прибраха по родните места.

    • 14
      2

      Забравих да отбележа че сме пришълци от Кюстендил,които ни посрещат навсякъде с ЦИГАНИ, и купената ни от мофиота купа се намира в Кюстендил,където и е местото.Циганска радост днес не е имало,имаше само тъга.Но май се размина без самоубийства.

  12. 13
    4

    САМО БОТЕВ! Столипиновските мангали си гризат ноктите

  13. 4
    9

    Уважаеми г-н министър председател,

    Уважаеми г-н министър,

    Уважаема г-жо кмет,

    Като привърженици на доказано най-старата родна спортна организация – „Славия”, се обръщаме към Вас.

    • 9
      1

      “…Управата на най-стария футболен клуб в България бе организирала триумфален маршрут от “Коматево” до Кметството, като играчите се возеха на открит автобус, а верните им фенове напълниха улиците в града. Фонтанът пред кметството бе изцяло жълт, а еуфорията на “канарчетата” бе неописуема…”

  14. 7
    12

    Ава ни ли въй срам ва Локото навремето 100 000 празнуваха ний 2000 кьосета не можайми да съберем ва….и ако го фата тоя дрисльо дето са изака във фонтана жа му навра всички говна в устата ва да гоейба.

    • 7
      2

      Освен това да гоейба ний сичките 1 000 000 дека празнувахме на Локото нарко-титлата такива гьобеци фърляхме, а жълтите само “Тих бял Дунав” пяха и Ботев рецитираха да гиейба.

  15. 7
    21

    Ботев Пловдив отпразнува титлата !!!КОЯ ТИТЛА ШАМПИОНИ НА ВТОРАТА 8 МИЦА ИЛИ ПОДАРЕНАТА ОТ ДОМУЗА КУПИЧКА:)))
    ЖЪЛТЪЦи ШАМПИОНИ КОГА-ПОДАРЕНА КУПА ВСЕКИ МОЖЕ ДА Я ВЗЕМЕ…НЕЩАСТНИЦИ ШЕСТВИЕ НИЩО ОБЩО С НАШЕТО НЯМА ВИЕ СТЕ ЦИРК КАНАРСКИ ВЕ:)))

    • 21
      4

      Една единствена титла в цялата история купена с пари от наркотици и убийства! Дори и вие самите го знаете недоебани лилави венци, обратно в на майка ти путката!

    • 10
      2

      Манго споко ле ще се пръснеш от яд видяхме вие какво взехте 4 шайби хайде бегом при императора че е сърдит извъртете му един минет

  16. 9
    13

    Как можаха да боядисат водата на шадравана в жълто… сякаш всички папагали са се изпикали задружно в шадравана… а може и да не е боя, селянина от КУмативУ кога е виждал центъра на Пловдив, та да знае как да се държи в града…

  17. 11
    4

    да ,завършим значи,левенти,зекита,убици,чалга осеменители,клушари ами то това си е направо ,душевна чекия,хахахахахахахах халал да са ви историята не може да се пренапиши мангали хахахаха то затова от 26 -36 хахахахаха а съм и щедър не споменах свинаря,и гочо лудото

  18. 14
    3

    Целия свят се наговорил Льокото да го духа.

  19. 5
    15

    А бе, това шествие за подарената ви купа на България от турския отбор да не беше на закрити врати, като повечето от мачовете на кочината ?

    Малко милиет , малко чавета ?!?

  20. 9
    23

    Жълтъците миризливи, я като ви е толкова голям треньора и като да ви толкова силни играчите, кажете защо сте 8-ми, не можахте да биете никой отбор от топ-4 ? Защо тези “герои” падаха от Монтана? Падаха и насред село от Дунав в най-важно мач за топ-6 и после от Верея, пак на село!
    Я кажете, Лудогорец играха ли вчера, освен накрая десетина минути?
    Я кажете, днешните герои, какви щяха да са, ако рязаните бяха играли като последните 10 минути целия мач?
    Да не си мислите, че тази купа я спечелихте на терена?
    Мислете си, каквото щете, но както на времето БКП ви създаде и пазаше, после Пешо коня ви спаси от изпадане …..и накрая ви докараха ДПС да ви бутне стадиона,така днес Делян ви уреди купа! А, и “нов” собственик.
    Днес пред общината се наредиха всички жълти и турски подлоги, Тотев, Титючето и оня престъпник областния- Зико дето не спират денонощно да търсят начини да ви извадят от лайната и да изпратят там Локомотив!
    На това, ако му викате достойнство и гордост, да ви е честито!
    Нормалните хора му казват, унижение и долнопробие!
    Затова, когато има истински мачове, винаги ще бъдете унижавани!

  21. 9
    18

    сценария е същия от миналата година когато подариха купата на голямата кочина. отбор от В група „ИЗНЕНАДВАЩО“ взима купата и „доказва на всички, че мястото им не е там“. После идва Спасителя – едно джудже от Микрево с мутренско минало, и цъфтват розите. А ако някой си мисли, че не съм прав да се запита защо Домусчиеви не са били на мача и случайна ли е топлата връзка между двата отбора? „Покупката“ на Жоао Пауло беше заем, който Гела се опитва да си върне като пусне БотевЪ в Европа…
    Доказателството (освен статичната и бавна симулативна игра):
    Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев направи странен коментар след загубата с 1:2 от Ботев (Пд) във финала за Купата на България снощи.
    “Аз мисля, че нашите момчета имаха всички качества да си вземат купата без проблем, но може би не са имали мотивация на нужното ниво. Поздравявам Ботев и им пожелавам успех в евротурнирите”, сподели Петричев на излизане от националния стадион.

    • 8
      12

      Тоше, ти си просто един loser с големи уши, от когото германците не могат да се отърват. затова няма да си правя труда да ти отговарям. Свали си жълтите очила

    • 8
      17

      Нещастна, жълта, гнидо! Локомотив и феновете му през този шампионат имаха и срамни и тежки моменти, но имаха и такива постижения, за каквито вие бихте си мечтали дори през 80-те, когато бяхте силен отбор!
      Не знам, на какво сме обречени ние или по-точно, на какво ни обричат перманентно разни жълти, червени и други субективни гадове….но тази година Локомотив би и двата шопски гранда насред столицата, би и вас барабар с неделевците, жоаоловците и другите хартиени звезди, а и не допусна загуба и в предишното дерби, когато взехте точицата след еднометрова засада! Да не говорим, колко и се радвайте после?!
      Ние се класирахме сред най- добрите, въпреки сривовете в играта си и за пореден път бихме говеда и едва не повторихме хибрида насред армията!
      Лудогорец играха като за световно с нас, а с вас играха по-жалко от Верея в уредените ви два мача с тях на полуфинала! Да, уредиха ви купата и това вие много добре го знаете и затова бяхте малко на националния и жалка гледка днес на главната и погребалните ви шествие преди това!
      Порно продукциите ви срещу Монтана, Верея и Славия няма да се забравят въпреки вдичко,! А вие нещастник селски си мислете, че ние сме обречени, а вие богопомазани?!
      И не намесвай Господ в жълтия лайнарник, защото само той е чист и справедлив, а при вас такива определения са непознати! Не само днес, а винаги от жалкото ви, изкуствено съществуване! Да ви е честита купата, харизана от фесовете, с които сте си явна рода!?

      • 11
        2

        Каква ви е великата история бе Пурко като е пренаписана 14 пъти и сте играли официално сами със себе си бе??????
        Какви постижения имахте в цялата си нещастна история бе гибрив каун? Та чак и за таз година се намърда? Кое ви е постижението, че продължават да привикват ваши бивши и настоящи футболисти на разпити за уредени мачове??? Големите ви постижения са че оня дилър арменеца дойде и се изнесе и никой не разбра че ви беше треньор а му лизахте задника… или че Императора 3 пъти се отказва да играе щот му направили забележка че много снася на брат си информация за резултати???
        Успещната ви година дет не можем си мечтаем да не е свързана с т’ва ,че най-големия ви идол…Зума ви каза ,че сте цигани??? Не само туй ми ви каза и да си ебете майката циганска… и то без свян ми в очите.
        Наследници на пренесли се от околните села да работят в ЖиПеТу … та си купили по един цурвул и взели да не наричат “истинските майни”
        Айде към Кюстендил и там да помолите Наков като си нахрани кокошките да измие купата и да ви даде да се снимате с нея

    • 3
      6

      Тошко , само курове са ти в устата, спри се бе човек, нямаш насита.

  22. 7
    18

    хаха. Каква титла бе?!?? Една подарена турска купа “спечелена” в една порно продукция …

      • 6
        10

        Когато станете шампиони и носители на суперкупата, тогава ми се обади

        • 6
          1

          Та като видиш тая купа дето сте ” носители”и сте я спечелили,ти ми се обади!Хахахаха,ега си нещастника,били такива,били онакива.

  23. 6
    19

    Както винаги всичко е мощно преекспонирани! Ми те преди дерби на шествията са повече папагалите! Срамна гледка. На финала щяха да са 15 000 а бяха няма и 5! Днес би трябвало на площада да са и онези дето вчера не бяха в София, а те 1000 човека общо!
    Я направете сравнение с шествието на Локомотив при шампионската титла? Тогава шествието беше от над 6-7000 по улиците, а на площада не можеше игла да падне от партийния дом до кино Балкан! Онова беше празник на Пловдив! Днешното беше банкет на някакъв селкооп! Браво. Голяма работа:::))) Андрейчо, за каква титла иде реч бе наркоман селски?
    Снощния подарък от Делян, домус- бей и компания беше толкова жалък, че собствените ви фенове го оцениха с жалкото си присъствие!
    Цяла България видя, как ви дадоха купичката?! Не забравяйте, че цената и ще се плаща тепърва, а фесовете нямат махане от тъпите ви жълти кратуни!
    Жалки сте и днес, за пореден път го показахте!

    • 9
      3

      я посмали малко – Ивана ви пя – и бяхте до средата на пощата и половината паркинг от тримона – свали безцветните очила

  24. 19
    6

    Паляци добре че беше Жоро Илиев за да ви плати, та да видите и вие кво представлява тази купа. Сега ще видите един голям Жълт КУР _|_

  25. 8
    22

    500 мангала ,празнуват подаянието от Лудогорец бухахахаах

  26. 7
    16

    КАКВА ТИТЛА БРЕ?ЖЪЛТИ МАЛОУМНИ ЖУРНАЛИСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ЕХ МЕЧТИ!!!!!!!!!!11

  27. 10
    3

    КЛАСИКА!

    Това мнение трябва да се копи/пейства във всяка тема, за да не спира да чопли в аналните отверстия на кюстендилската мърша!

  28. 9
    22

    Видя се,че в Пловдив 90% са фенове на Локомотив Пловдив. Само 500 човека празнуват наредената купа. Сравнение с Локомотив Пловдсив 40 000 празнуваха титлата на отборът на Пловдив. Завиждали?!? За какво ,че през 40 години печелите някаква купа и спечелена по втория начин и празнувате 500 човека 🙂 Жълта трагедия хохохо

    • 18
      1

      Да, в Бургас се видя истината. На неутрален терен ви предложихме неограничен брой билети и дойдохте четири пъти по-малко от феновете на Ботев. На Лаута имате сектор за гости от минимум 1600 човека, а ни давате 600 билета. Страх ви е да не изглеждате като гости на собствения си стадион. Вместо да злобееш, прочети мнението на Нежния във фейса. Човека казва директно истината.

    • Ай ся и ти,ква купа ве?Ми там си е,в Кюстендил.Все пак е купена за прекръстеният “Велбъжд”.Това всеки го знае.

  29. 14
    20

    Нека жълтите ферхундета се пообразоват , едно е да си шампион на България , друго е турците да ти подарят купата на България.
    https://www.youtube.com/watch?v=2-5RwRZGaRk

    • 17
      6

      Недей да си гризеш ноктите! БОТЕВ НОСИТЕЛ НА КУПАПА!

    • 12
      6

      А друго е да купиш 26мача от 30 кръга,нали пальош!!!

  30. 23
    33

    500 души.Смях в залата хахахаахахаахахаах

        • По добре без титла от колкото купена такава с пари от наркотици и убийства. ЦИГАНИ НЕДОЕБАНИ СТЕ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ!

    • 16
      7

      Толкова ли минаха днес през на циганската ти майка миризливата шунда?

    • 11
      7

      Манго къде си беееее, скрит в миша дупка църкаш мизернико!

    • 15
      7

      Въобще не ти е до смях.Хората бяха повече от колкото се събират на мач на лаута.Давете се в злоба,радваме ви се.

Коментарите са затворени