Титулярният състав на Верея на 90% няма да вземе участие в решителния плейофен-реванш от Първа лига с Пирин. Първата среща в Благоевград завърши 1:1, а реваншът в Стара Загора е в събота.

За домакините обаче вероятно ще играят дълбоки резерви и юноши, тъй като основните футболисти вдигнаха бунт. Те не са получавали заплати вече пет месеца, а шефът им Галин Михайлов признал, че трудно може да намери пари, за да им плати.

„Добре че са треньорът Томаш и неговите помощници. Ако не бяха те, щяхме да обявим бойкот още преди месец. Стискахме зъби и играхме, но вече ни писна и никой не може да ни спре. Няма ли пари, няма да играем срещу Пирин в събота. Нещо повече – всички си тръгваме, тъй като без проблеми можем да разтрогнем договорите си”, обяви пред БЛИЦ СПОРТ един от титулярите на Верея, решил по обясними причини да запази анонимност.

Според непотвърдена информация Галин Михайлов ще се опита да потуши бунта и утре да се разплати на футболистите. Поне засега обаче шансовете това да се случи изглеждат минимални. Играчите твърдо отказват да тренират и да излязат на терена в събота.

1 КОМЕНТАР

  1. 14
    8

    Партенка,тактика,както искате го наричайте .

Коментарите са затворени