Home Други Предимствата на новата функция „Промени Залог“ на Bet365

Предимствата на новата функция „Промени Залог“ на Bet365

411
0

Онлайн залагането вече е истинска страст за мнозина българи. Удобството, което предлага Bet365 за корекция на направените залози, определено се приема много добре от феновете.

 

bet365 не е отговорен за грешки относно залози включително и ако: (i) има Очевидна Грешка в съответните коефициенти/хендикап/общо/сума на Затвори Залог/Промени Залог, показани от bet365; (ii) bet365 продължи да приема залози за приключили или блокирани пазари; (iii) bet365 изчисли грешно или плати сума за уреждане на залог, включително ако залог е Затворен за пълната сума при уреждане; или (iv) възникне грешка с произволния генератор на числа или маси включени, привлечени или използвани в някоя игра или продукт.

 

Какво всъщност предствалява тази функция?

 

Bet365 осиурява на своите фенове шанса да сменят, прибавят или да махат някои селекции от направени залози, да смените залог, който вече сте извършили на възможите за момента множествени залози. Като пример можем да дадем споменем смяната на троем залог с три двойни.

Можете да се възползвате от функцията „Промени Залог“ в случай, че „Затвори Залог“ е разрешен за неуредените селекции от залога докато не е ясен изхода от залога. „Промени Залог“ е възможно да се използва дори при положение, че някои от селекциите на множествения залог са известни.

При промяна на залога посредством тази възможност, стойността на новия залог ще съответства на стойността на „Направи Залог“. Изключение може да бъде варианта, при който „Промени Залог“   се използва за прибавяне на селекция към направен вече залог, при който селекциите са в етап „Преди Мач“ и няма никакви промени в коефициентите. При този вариант стойността на новия залог ще е идентична със заложената сума в началото.

Промяната на залога посредством „Затвори залог“ може да бъде направена в раздела „Мои залози“ като отбележите „Промени Залог“ в горната част отдясно на фиша. Така ще можете да размените, добарите или отстраните избрана от вас селекция.

За да можете да осъществите действието премахване на нежелана селекция, трябва да отбележите “X” наляво от самата селекция. Така ще виждате нежеланата селекция като задраскана. С „Върни“ можете да отмените това действие и да се върнете отново на фиша. На дисплея ще се визуализира нова стойност на печалбата, включваща направените промени, ще се обменят и всички коефициенти. Запазете направените промени и потвърдете действията си с бутона.

Можете да промените вида на залога си като отбележите настояшият вид на направения от вас залог в горната страна на фиша. Ще ви бъде разрешено да направите промени на вида като се визуализират всички алтернативи. Повече информация как да направите регистрация в бет365

Изберете опцията, която ви устройва най-добре и сумата, която можете да спечелите ще се обнови на момента.

В момента, в който вече сте приключили с нанасяне на промените по залозите, трябва да потвърдите избора си и да запазите направените промени. В случай, че не г сторите до 5 секунди след окончателния ви избор, ще се върнете на изходната позиция.

Тази и още много подобни опции за залагания предлага Бет365 като единствената цел на компанията е да осигури емоции и истинско забавление на своите фенове.