Локо предложи нов договор на Котев

1
367

Първият футболист с нов договор в Локо Пд може да се окаже 35-годишният Кирил Котев. На защитника е предложено да удължи контракта си, който изтича в края на сезона. „Кирил Котев е един от най-добрите футболисти на Локомотив. Освен това заслугите му към отбора са големи и е нормално да се опитаме да го задържим. Надявам се да се споразумеем“, заяви на не повече от 3 двойни кафета спортният директор Чавдар Цветков.

Шефът на „смърфовете“ добави, че вратарят Ясин Ел Харуби, чийто контракт също изтича през лятото още в началото на тази година е уведомил шефовете, че няма да остане в тима и ще търси продължение на кариерата си на друго място.

„Нямаме конкретни оферти към наши футболисти. Не се притесняваме, че някой от играчите ни може да разтрогне договора си заради дължими заплати, тъй като момчетата се разбраха със собственика Христо Крушарски, който ще им плати всичко. Освен това ще има премии за победата с 2:1 над Левски и за евентуално участие в турнира Лига Европа“, добави още Чавдар Цветков.

1 КОМЕНТАР

  1. 5
    3

    Супер новина… да предложат и на Тунчев и Траянов. Само Локо… Велик отбор с велик треньор

Comments are closed.