Всичко дължимо в Локомотив (Пловдив) ще бъде платено до края на месец май. Това увери собственикът на клуба Христо Крушарски от Аржентина, където е по бизнесдела. Изказването му бе по повод информациите, че футболистите и треньорите имат да получават по две месечни заплати, служителите също не са взимали възнагражденията си, а някои от играчите вече се оглеждали за други отбори.

“Не сме отричали, че има забавяне на заплатите при нас. Разговарял съм с момчетата и те знаят, че ще си получат всичко дължимо, както е ставало и в предишните години. Имаме си проблеми, решаваме си ги сами без чужда помощ и намеса. Искам да успокоя и феновете, че в Локомотив (Пловдив) организацията е на ниво и няма поводи за притеснения. Винаги и навсякъде има напускащи футболисти, ще привлечем на техните места нови попълнения”, заяви Крушарски.

9 КОМЕНТАРИ

  1. ми няма градушка и Крушарски няма пари
    Ще чакаме – като завали , тогава ще плаща човека.

  2. 1
    1

    КРУШАТА ЖА НА ЗАКРИВА НАЗИ КЮСТЕНДИЛСКИЯ ОТБОР НА ЛОКУ И ЗА НА ПРЕИМИНУВА В ЛОКУ СТРЯМА ДА СТЕ СИГУРНИ .

  3. 20
    17

    А пък Ний ще увеличим уставния капитал с непарични средства…Обаче това ще стане ама друг път!!!
    Сега да мислим за делото по КТБ…Ще си търсят милионите…
    Развалиха и концесията на Слънчева,пара йок…

  4. 14
    18

    А ва Бос! Направи мъ директур по продоволствеету ва! Жъ ви праа бънкети секи ден! Масътъ жаа винъги нъ шест! Секи ден нъ чирешътъ с някоо ефтинъ шкльокуйцъ и нямъ дъ им дой нъ ъкълъ зъ зъплати ва.

  5. 15
    16

    СЕЛСКИ “ГРАНОТНИ”СМИ КОЛКУТУ ТЕЙБИ,УЧИТЕЛЬУ,ДАЖИ СМИ ПО ГРАМОТМИИИ… ПОМАК, ХОДИ ПОТРЕНИРАЙ МАЛКО ПРАВОПИС И ОПИТАЙ ПАК СЛЕД ДЕСЕТ ГОДИНИ,ЯВНО САМО С ПЪРВИ КЛАС,ПЪРВИЯ СРОК НЯМА ДА СТАНЕ…

    • 10
      11

      Кът тъ измаам с ина голъ тучилкъ пу гъзъ

    • Мангу, виж къде са буквите “М” и “Н” на клавиатурата. Объркал съм, всеки греши.
      Обаче не съм сигурен дали се пише мангО или мангУ. Можеш ли да ми помогнеш? Аз мисля, че са дублетни форми, ама ти, я виж там в бележката от социалните. Как са те писали, мангал или мангуста?

Коментарите са затворени