Собственикът на Локо (Пд) обеща да се разплати до края на месеца

9
917
Всичко дължимо в Локомотив (Пловдив) ще бъде платено до края на месец май. Това увери собственикът на клуба Христо Крушарски от Аржентина, където е по бизнесдела. Изказването му бе по повод информациите, че футболистите и треньорите имат да получават по две месечни заплати, служителите също не са взимали възнагражденията си, а някои от играчите вече се оглеждали за други отбори.

„Не сме отричали, че има забавяне на заплатите при нас. Разговарял съм с момчетата и те знаят, че ще си получат всичко дължимо, както е ставало и в предишните години. Имаме си проблеми, решаваме си ги сами без чужда помощ и намеса. Искам да успокоя и феновете, че в Локомотив (Пловдив) организацията е на ниво и няма поводи за притеснения. Винаги и навсякъде има напускащи футболисти, ще привлечем на техните места нови попълнения“, заяви Крушарски.

9 КОМЕНТАРА

 1. ми няма градушка и Крушарски няма пари
  Ще чакаме – като завали , тогава ще плаща човека.

 2. 1
  1

  КРУШАТА ЖА НА ЗАКРИВА НАЗИ КЮСТЕНДИЛСКИЯ ОТБОР НА ЛОКУ И ЗА НА ПРЕИМИНУВА В ЛОКУ СТРЯМА ДА СТЕ СИГУРНИ .

 3. 20
  17

  А пък Ний ще увеличим уставния капитал с непарични средства…Обаче това ще стане ама друг път!!!
  Сега да мислим за делото по КТБ…Ще си търсят милионите…
  Развалиха и концесията на Слънчева,пара йок…

 4. 14
  18

  А ва Бос! Направи мъ директур по продоволствеету ва! Жъ ви праа бънкети секи ден! Масътъ жаа винъги нъ шест! Секи ден нъ чирешътъ с някоо ефтинъ шкльокуйцъ и нямъ дъ им дой нъ ъкълъ зъ зъплати ва.

 5. 15
  16

  СЕЛСКИ „ГРАНОТНИ“СМИ КОЛКУТУ ТЕЙБИ,УЧИТЕЛЬУ,ДАЖИ СМИ ПО ГРАМОТМИИИ… ПОМАК, ХОДИ ПОТРЕНИРАЙ МАЛКО ПРАВОПИС И ОПИТАЙ ПАК СЛЕД ДЕСЕТ ГОДИНИ,ЯВНО САМО С ПЪРВИ КЛАС,ПЪРВИЯ СРОК НЯМА ДА СТАНЕ…

  • 10
   11

   Кът тъ измаам с ина голъ тучилкъ пу гъзъ

  • Мангу, виж къде са буквите „М“ и „Н“ на клавиатурата. Объркал съм, всеки греши.
   Обаче не съм сигурен дали се пише мангО или мангУ. Можеш ли да ми помогнеш? Аз мисля, че са дублетни форми, ама ти, я виж там в бележката от социалните. Как са те писали, мангал или мангуста?

Comments are closed.