Николай Киров – Белия избра състава, с който ще излезе срещу Монтана. Киров в последния момент ще реши дали да разчита на Виана и Чворович.

Ако двамата не играят то единайсеторката ще изглежда така: Георгиев, Панов, Терзиев, Генев, Марин, Серкан, Бризола, Балтанов, Неделев, Косоко, Вутов.

В случай, че в Ботев решат да рискуват с Виана, той ще влезе на мястото на Антонио Вутов или Фелипе Бризола.

5 КОМЕНТАРИ

  1. Стрижи….пияниците и некадърниците които управляват клуба:

    Лицензът на елитния футболен клуб Ботев Пловдив виси заради договорени, но неплатени възнаграждения на трима бивши футболисти от състава, научи БТА.

    Ръководството на „жълто-черните“ дължи по една заплата на Иван Стоянов, Милен Кикарин и Даниел Кутев от споразумението за прекратяването на договорите им по взаимно съгласие през зимата.

    Любопитното е, че общата дължима сума е около 10 хиляди лева, но адвокатите на Ботев вече са се свързали с футболистите с молба да се съгласят да подпишат документи за разсрочване на задълженията, за може клубът да получи лиценз от БФС./БТА

  2. 16
    5

    Такака е Манго, Камбура, котив, харубиту и др.

    • 6
      18

      Ахмед, точно тия доволно пъти са ви гаврили….
      Платете си транспорта, ислямисти жълти!

  3. 10
    25

    Все баберек се е събрал при нас деба

    • 6
      1

      баберека е при нас на лаута и трябва да мислим за есента , ама като гледам Еду , пък и другаря Крушаррски нещо не земат при сърце работата. Много стари круши при нас има и кривокраки.

Коментарите са затворени