По всяка вероятност в Локомотив Пловдив няма да пристигне триото бразилци, за което медиите писаха, че президентът Христо Крушарски е намерил по време на престоя си в Южна Америка. Информацията за кариоките отговаря на истината, като такива играчи реално са били предложени на Крушарски, но спортно-техническото ръководство на черно-белите в лицето на Едуард Ераносян и Чавдар Цветков са отказали да ги привлекат на проби. “Наистина ми предложиха играчи в Бразилия, но Едо и Чаво не са съгласни да ги пробваме. В крайна сметка те са хората, които отговарят за селекцията и аз трябва да се съобразя с тяхното решение. Така че към този момент бразилци няма да идват”, разкри пред PlovdivDerby.com Христо Крушарски.

Бизнесменът очаква лична среща на мениджъра Майо Майез, с който да разговарят за бъдещето на вратаря Харуби, чийто договор изтича през лятото. “Очаква да се видим в дните след мача с Берое и да разговаряме по тема”, призна бизнесменът.

 

10 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    10

    Гледайте само-тема за Локо кн,а в крътуните им пак жълтите.Та,той Крушо го рече-храна и пътни,друго нема!И тия като са разбрали че целия Кюстендилски навлек е само на попара и вода от Коледа до сега,бягали далече.Пък и друго рече гранде призеденте, парите са кът!Та защо професионалистите са ги отказали?Отказали бразилци?Тия сигурно ще вземат Роналдо и компания. Тоя ги пуска по пързалката както си ще,и тия му вярват.Смешки…ама наистина смешки.

    • 7
      4

      Платете си ремонта на рейса и си купете футболен екип от една марка, а не фланелката и шортите ви да са на различни производители, тогава си отваряйте наглите папагалски човки да кълнете по Локомотив.Знам, че и класирането не ви харесва, но не знам,защо сте се надявали въобще на нещо повече с оглед на възможностите на отбора ви и финансовито ви положение в момента?! Затова ви наричаме: сган, паплач, пасмина, селяни и т.н.
      Няма по нагли и безочливи хора от вас жълтите.Комплексът и страхът ви от Локомотив е нелечим за вас и няма нужда непрекъснато да парадирате за това!

      • 3
        1

        Вие платете заплатите,за рейса има кой да мисли.

    • 2
      2

      Рогач селски,човека отвори 2 фабрики-една в Бразилия и една в Аржентина.Оттам може да докара като вашите смятани бразилски манговци без пари.Щом треньора не иска за какво да ги води..
      Айде бягай у лево силяк;)

      • 2
        1

        Освен всичко,направи и две бази,една високопланинска в Говедарци, и една в Скутаре.Иначе Бразилци и Аржентинци, ехей..Парапуци.

  2. 8
    6

    В Локомотив се работи професионално, знае се всеки за какво е отговорен , не като в едно селско клубче където дрогираните паляци си развяват коня по поляната.

    • 4
      4

      Ти мангокога за последен път си бил на Лаута аз съм всеки ден там Пълна анархия

  3. 13
    6

    Ще идват трио ебачи, за да шибат жълти паляци.

Коментарите са затворени