Трима футболисти  от настоящата формация на Ботев Пловдив ще бъдат студенти в ЮЗУ “Неофит Рилски” в Благоевград от есента. Капитанът Лъчезар Балтанов и двамата вратари Георги Георгиев и Мартин Димитров вчера се представиха блестящо на кандидат-студентския изпит в специалност “треньорски профил-футбол” пред комисията с председател професор-доктор Васил Жечев. Той е и бивш шеф на футболните съдии у нас. Изпитът се проведе на отлично подготвения от Ангел Гюров футболен терен на ЮЗУ в Благоевград.

Спортно-техническият директор на Ботев Асен Караславов е студент вече трета година в Благоевград в същата специалност. Част от този випуск са и Велизар Димитров, Петър Михтарски , вратаря на Славия Георги Петков и най-добрата ни футболистка- родената в Петрич Лили Костова, която в момента играе в Полша.

Припомняме ви, че един от най-разпространените прякори на Иван Цветков – Професора се роди именно, след като PlovdivDerby.com публикува преди няколко години информация, че той отсъства от тренировка на Ботев заради изпити в същия университет.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    2

    Локомотив Пловдив няма да има никакви проблеми с получаването на професионален лиценз за следващото първенство. Черно-белите дори ще получат лиценз за участие в Европа, научи Plovdiv24.bg.
    От Лаута вече са изпратили в БФС голяма част от документацията, която се изисква от Лицензионната комисия.

    Крайният срок все още не е изтекъл, но отсега е ясно, че Локомотив няма натрупани дългове, които да не са разсрочени с официален документ. Освен това от идването си на власт, собственикът на клуба Христо Крушарски е погасил стари задължения на черно-белите в размер на почти 1,5 милиона лева, разбра още Plovdiv24.bg.

    Чакам Рачо, Пурко, Байонзи, Нако и другите селяндури да коментират.
    Крушарски за енти път слага средно пръсче в жълтите задници

  2. 9
    15

    За разлика от феновете – футболистите им се образоват 😀
    А на трибуните с какво да се похвалят празноглавите селяни? Хайка наркомани и анархисти с червени коси и татуировки 😀 😀 😀 ЦИРК КОМАТЕВО

    • 22
      5

      наште са се тъпаци ,не стават за училище

    • 21
      4

      Имаме един дето 40 пъти ходи на изпит
      и още не мои да земе 😉

    • 4
      12

      От Локото са готови за АКАДЕМИЦИ -Кики, Харуби и Камбура. Всичките са природно интелигентни и нямат нужда от приемен изпит. САМО ЛОКО

      • 1
        1

        а също така от локо са природно чистоплътни
        и нямат нужда от къпане. саде локо

        😉

Коментарите са затворени