Днес в 15:00 часа отборите на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София ще се изправят един срещу друг в сблъсък от 25-ия кръг на Първа професионална лига. Двата тима се намират един до друг във временното класиране, като “червените” заемат 3-ата позииця, а “смърфовете” са на 4-ото място със 7 точки по-малко. Евентуална победа днес обаче може да приближи пловдивчани до днешния им съперник и да им върне надеждата в битката за бронза. Успех на гостите пък ще ги изравни по точки с втория Левски.

След добрите игри напоследък, на “Лаута” оптимизмът постоянно се повишава. Отборът е в серия от 8 поредни домакински мача без поражение и в клуба се надяват това да продължи и днес. В същото време обаче софиянци са тимът с най-здрава защита в първенството, като са допуснали едва 13 гола във вратата си до момента или средно по 0,54 на мач.

Големият проблем пред домакините е, че не могат да разчитат в този мач на голмайстора си Мартин Камбуров. Той е наказан и няма да бъде на разположение на треньора Едуард Ераносян. Много е вероятно на негово място да стартира Дино Мартинович, който да си партнира с Дани Кики в предни позиции. Иначе на вратата отново ще започне Ел Харуби, а пред него триото в отбрана ще е съставено от Виданов, Котев и Везалов. Шоко и Крумов ще бъдат в ролята на халф-бекове, докато в центъра на терена ще действат Траянов, Йефтоски и Велковски.

В същото време в ЦСКА-София имат доста повече проблеми около състава си. Станислав Манолев е наказан, а от групата отпаднаха и контузените Каранга и Дюлгеров. Така треньорът Стамен Белчев се очаква да заложи на Китанов на вратата и Атанасов, Перес, Бодуров и Недялков в отбрана. Пинто и Бумал ще са двойката опорни халфове, а пред тях играта ще гради Руи Педро. Меркадо и Десподов ще започнат на крилата, а в предни позиции голове ще се чакат от Кубемба.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    5

    ЦИГАНИТЕ са само в КОМАТЕВО, в Пловдив няма строеж, няма цигани.

  2. 4
    7

    Цяла България пак ще бъде раздрана от мощен рев: ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ…

    • 3
      4

      Преди известно време качих пост в който изказвах личното си мнение че е много удобно да се дава акъл и да се мрънка , но когато стане въпрос лично ние да помогнем с каквото и да е било на клуба ,започват увъртанията и търсене на оправдания ! Не бих засегнал темата отново ако обстоятелствата не го налагаха ! Към момента имаме уникалният шанс да сбъднем една наша мечта и цел, по която работим от няколко години – да изчистим клуба си от една тежест поради която много инвеститори се притесняват да встъпят в клуба . По-голямата част от работата е свършена ,но остава още малко ,и поради това се нуждаем от подкрепа ( не само морална ) ! Нека всеки който може да допринесе за сбъдването на тази наша заветна цел да ми пише на лични или да ми звъне ( 0899 ******* ) Благодаря Ви преварително

      • 3
        2

        С такива недомлъвки само се отблъскват хората. Дайте тука едни пари, ама за какво за, за кой са – никой нищо не казва. Нали има официален фен клуб? Защо няма от никъде призиви за нищо освен от един пост във Фейсбук?

Коментарите са затворени