Трима играчи на представителния тим на Локомотив получиха повиквателни за своите национални отбори.

Вратарят Ясил Ел Харуби е с повиквателна за мъжкия националнен отбор на Мароко. Стражът на “черно-белите” попада след 25-те избраници на старши треньора Ерве Ренард за предстоящите приятелски срещи срещу Буркина Фасо и Тунис.

Парвизджон Умарбаев също е с повиквателна за мъжкия национален отбор на Таджикистан. Той е в списъка с играчи, на които ще разчита селекционера Хаким Фузайлов, за предстоящия приятелски мач с Бахрейн и квалификацията за Купата на Азия срещу Йемен.

Стефан Йевтоски е повикан за отбора на Македония до 21 години. Той попада в плановете на треньора Благоя Митовски за предстоящите приятелски мачове с Черна Гора U21 на 24-ти март и с България U21 на 28 март.

Освен тях и юношата на Локомотив Стефан Дафовски попадна в сметките на селекционера на националния отбор на България до 18 години Ангел Стойков за приятелските срещи с Финландия на 18-и и 20 март в “Царско село”.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Нормално да има национали. Локомотив Пловдив е един от четирите гранда на България. С Лудогорец,Левски и Цска битката в първата шестица ще е интересна. Четирите гранда на България да направят хубави мачове и да зарадват българският народ. От години не е имало по интересно първенство. Във втората шестица ще играят малките и посредствени отборчета,които ще ритата за здраве и едва ли ще са интересни .

  2. 1
    2

    Колко е ЖАЛКО да си фен на изкуствено създаден социалистически отбор! Цска, локомотив – по имената ще ги познаете !
    СРАМ
    СРАМ
    СРАМ
    СРАМ сте за свободомислещия ни вековен град!

  3. 2
    2

    Само чужденци? В Стлипиново не се ли раждат таланти?

  4. 6
    2

    Качествени чужденци , не като някои други от плажовете на Копакабана и боабабите на Африка.

Коментарите са затворени