Има вариант да доведа няколко бразлилски футболисти, които могат да останат в Локомотив Пд, ако треньорите ги харесат, обяви президентът на черно-белите Христо Крушарски в интервю пред Гонг. Босът се прочу днес, след като постна снимки във Фейсбук от негови приключения на плажа в Бразилия. Ето обаче какво каза Крушарски.

– Г-н Крушарски, наближава важен мач за Локомотив, а вие отново сте в чужбина. Това случайно ли е?

– Така се случиха нещата, но сега се прибирам и до 20 април съм в България. Ще гледам колкото мога футбол. След това трябва да пусна фабриката си в Аржентина. Ако ме питате за финансовите проблеми – то това са мои задължения. Аз винаги си оправям моите неща. Няма да излъжа никого.


– Каква е целта пред Локомотив?

– Място в тройката. Като гледам резултатите напоследък, Лудогорец също трябва да внимава. Левски и ЦСКА са ми вързани в кърпа. Нищо, че семейството ми е от левскари, но не се притеснявам от софийските отбори. Ако и Лудогорец се обърка, ще го задминем.


– А после накъде?

– Имам сили за работа. в понеделник се прибирам. За снимките във Фейсбук ако питате, това е празник на партньорите ми. Искаха да почерпят за добре свършена работа. Ако се забелязва, а съм само на едно ананасче понеже не пия. Точно тези колетги ми казаха, че мога да взема няколко местни играчи, за да поссиля Локомотив. Ако Ераносян ги хареса, ще стане. Бразилците в Локо не са рудкост. Помните Даксон да Силва, нали!

– Значи Локомотив в евротурнирите?

– Да, твърдо. Това е сигнал и за кмета на Пловдив, който обеща, че ще поече разноските на феновете, ако се класираме. Миналата година не успяхме, но сега е напълно реално. Всъщност, много е важно да се строи база. Аз съм направил два терена в Говедарци, два на “Лаута”. Ако имам фронт ще построя още. В Бразилия видях, че без база нищо не става. Така, че управата в Пловдви трябва да помисли как ще ни помага.

34 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    8

    АВА ПЕС ОТ НЕ ДОИДЕШ НА ГОСТИ В СТРЯМА ВА ДА ТА ЕБА АХНАКА.ЕЛА ДА ДА ПРОБВА МЕ ДА ЛИ ША ЛАШ В АГИТКАТА НА СТРЯМА ВА .
    КО СА ПАРАШ НА ОТВОРКО ЯЛА ДА ЛАШ ПОД МОСТА ВА ЖА ТА РАЗПОРИМ ДА ЗНАШ НИИ СТРЯМАЛИИ ИБЕМ ДО БЕСЪЗНАНИЕ ЖА ВИШ КАТ УРЯЛ ПЕС ВА ОТ СА ИЗЛАГАШ ПАК СИ ДРАСКАЛ ЗА ЖАЛТУРЯТА АААААААААААА КОПЕЛДАК КО КАЗАХ АЗИ А ГЛЕИ СИ В КАНЧЕТО НЕ СА ЗНИМАИ СТИЯ ОТ ЛОШО.
    КАК СА КРЪСТИЛ ЛОШО КУЧЕ ДА НЕ СТАНИШ ИБАН ЗАДНИК АААААААААА .
    ЛАЙ СИ НА ВОЛЯ НО НЕ ПРОТИВ ЖАЛТУРЯТА АХМАК ОТ ЖА ТА ШИБАТ МЪНАФИТЕ В А ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ.

    • 8
      3

      Мое да дода, ама комшията казва че жена ти не моела да духа, само го гризкала , та се чудя ти дали моеш да я отсрамиш, а селчо ?

      Ако не , щи тегла една патка, да не се разкарвам напразно!

      • 6
        4

        Еее, пич, навря шибания жълтур на кучето в гъза , да си се чувства като у тях си , на трибуна истанбул.

      • 2
        5

        ПЕС ЧАКАМЕТЕ ЦЯЛА СТРЯМА ВА АХМК ПУМИЯР СМАЧКАН ИДВАИ ПОД МОСТА ВА ДЕБИЛ ЖА ВИДИШ КОЙ ЖА ДУХА ВА АХМАК АМА ДА НЕ ТИ СТАНЕ НАВИК ТА ДА ВИДИШ ТОГАЗ ЗА КО ИДЕ РЕЧ А ПУМИЯР СМАЧКАН.
        ПА ДЕ СЕ ВИДЕЛО ГРОЗНО ВЪШЛЯСАЛО ПСЕ ДА ЕБЕ ВА КАПУТНИК.
        АЙ ЧАКАМЕ ТА С НАДЪРВЕНИ ПАЛАМАРКИ ЕЛА САМО ЕЛА ПОД МОСТА В СТРЯМА ВА.

      • 2
        2

        Тя неговата не може, но но пък твоята е професионалист. Питай мен. По добра е станала от майка ти.

  2. 6
    5

    Ся гат ви чита писниците моа саму да кажа едно.От са занимавате с Ботяф ва от не си гледаме катуна ва ахмаци,ма ний сме Локу ва дебили нии сме си от всякъде роми малценство и друсани кибапчии ва.
    То е ясно че Ботивът е пред нази за винаги в съществуване ва капути смахнати от са пенявате кат крави на пасище ва дебили.
    НИ КРУШАТА НИ БОКО ЖА НА ИЗБАВИ ОТ ЗАКРИВАНЕ ВА ТЪПАЦИ СМОТАНИ.
    Нашта орисия е знай всеки цивилизозан РОМ ЦИГАНИН ПЕДАЛ НАРКОМАН И ОЩЕ И ЩЕ ЦИВИЛИЗУВАН ЧОВЕК ВА .
    Та да си знем ко сме и да не гледаме в чужда пъница от лошо ва ахмаци смотани.
    Пак жа кажа ний сме Локу – Велбъжд – Стряма ва тъпири.
    Нивгъж НЕ СМЕ БИЛИ ПРЕДИ БОТЯВЪ ВА КАПУТНИЦИ,НЯМА И ДА СМЕ ПРЕД ТЯХ ВА СМЕШКОВЦИ ПУБЕРИ И НЕКЪДРНИЦИ.
    Та си знаем че сме саму Локу ВА и то от Кистендил и Стряма ва.
    СЯ ДА ВИ КАЖА СМЕЛО НА МАЧА С ХИБРИДА ЖА ВИ ДВАМ ВСЯКО ВТОРО КИФТЕ БЕЗ ПАРИ И ВСЯКО ВТОРО КИБАБЧЕ ПАК БЕЗ ПАРИ.НА СТОЕНЧО КАКАТА ДЪЩЕРЯТА РОДАТА ЖА ВА УБСЛУЖВА ВА ,ЖА ПРАЙ КУПОН БЕЗ КРАЙ ВА ПИРО БЕЗ ПАРА ВА.
    АЙ СЕГА САМУ ЛОКУ И СТРЯМА ВА ДА ВАЕБА.

    • 6
      7

      РОГОШ , МАНОЛЕ , СТРЯМА, СТАДИОН НЯМА СЕЛЧО , САМО КОПНЕЖ ПО СТРОЕЖ !

  3. 11
    12

    Пиянде, ама хубуу че хвърля някой лев да мърдаме. Иначе е с нос на алкохолик и шкембак на главен готвач.
    Да е жив и здрав дядката.

  4. 19
    20

    Равносметка. Локомотив Пловдив играе в първата шестица, Ботив 2010 във втората в канализацията. Локомотив има стадион,Ботив 2010 няма.Локомотив има фенове ,Ботив 2010 ,няма.Локомотив е един от грандовете на България,Ботив 2010 го закриват лятото !!! Съдба!!!Отборът на Пловдив утре играе срещу хибрид,подобен на Ботив 2010.Гавра над хибридите.Само Локоооооооооо,мачкаййййййййййй

    • 11
      10

      Ае троле ти или си луд или си роден след 2001 година или удобно не си спомняш какво се случи тогава с “гранда”, обаче другите отбори какви са ,”хибриди” и тн. добре знаеш.

  5. 16
    13

    Мангустите от Лаута- въпрос към тях: Кой е посрещан навсякъде в България с възгласа “Цигани”? Чии фенове живеят в Столипиново? Защо досега не съм видял един мангал с жълто-черно шалче, а напротив – хиляди с черно-бели????? Защо? Защо? Защо?
    И си заслужавате съдбата. Ако Боко не се върне на власт, Крюшо ще си бие камшика до август месец. Това го знае всеки, само вие се правите на големи отворковци. Но хак да ви е, защото злобата ви е безгранична. Типично мангалска черта.

    • 9
      8

      Селяндур ква майна си ти бе. Миришеш на пор и обор.

        • 1
          1

          САМО като ти чета името и ми става ясно, че си от село Каравелово, мангал от село, хахахха

    • 5
      10

      Марсоливо мангалче от Ботив 2010 .Закриваме ви!!!Няма какво са СЕ ПЕНИШ -ИЗМИСЛЕН ОТБОР,ИЗМИСЛЕНА ИСТОРИЯ,ИЗМИСЛЕНИ ФЕНОВЕ.Такива хибриди ,пускаме сифона и в оточния канал.

  6. 13
    5

    Не че съм очаквал от село Говедарци да излезе новият Айнщаин, но този е по-прост и от оня ваш фен дето принц Чарлс му беше на сватбата!

    • 6
      12

      Не съм очкавал мангалите от ботив 2010 да са толкова прости. Ако се имаш за по умен защо не изкарваш пари и защо не издържаш ботив 2010 ?

      • 10
        2

        мангалите сте вие на Лаута бе, кво ми се правиш на интересен? Как ви посрещнаха оня ден варненци – аааа, със ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, А ПРОШЛЯК?

    • 6
      11

      интересно,колко е прост.като може да ви купи теб майка ти,баща ти,жената ти и цялата ти рода и да сте му роби цял живот. Едва ли прост човек ще пробие в живота и цялата ти рода ще са му роби. Коментар точно на мангал от Ботив 2010 с ментални и психически отклонения

    • 7
      11

      Жълтура как си признава, че е мангал. Ама хем мангал, хем прост.

    • 4
      11

      Смеем се на буферите,но играем в втората шестица,няма пари,няма стадион,няма фенове. ужас

  7. 17
    16

    Крушарски още празнува Нова година.Видно е,че от тогава не е изтрезнявал.

  8. 18
    16

    Айдее пак бръкна Крушата в на жълтите задниците, като каза, че всичко е наред в Локо.
    Страхотно инервю на Крушарски. Който има възможност нека го чуе цялото интервю в Гонга, го има.
    Но не е за жълтури, че ще има припаднали от злоба и яд.

  9. 20
    18

    Вие дрогирани ли сте, че го възславяте този комик и палячо?! Той не е платил заплатите за 3 месеца назад, шампион щял да става. Пуска ви по тъч линията с вазелин и вие му вярвате?!

    • 17
      13

      Жълто,мангалче ,вас мангалчетата от Ботив 2010 ви пуснаха по пързалката.Лятото ви закриват. Наслаждавай се на отборът на Пловдив ,който ще играе в първата шестица и ще радва футболна България с играта си .Знам ,че мангалчетата от Ботив 2010 сте комплексирани ,защото винаги сте били малко и незначително отборче.Винаги сте завиждали на отборът на Пловдив и феновете му.Просто го приемете.вие сте едно малко отбортче ,с малко стадионче с малко фенове,-Лятото който ще бъде закрит.локомотив Пловдив ще играе в шестицата и ще защитава честа на България в Евроипа!!! успех на отборът на Пловдив в шампионата и в Европа!!!

  10. 20
    15

    Имаме страхотен президент.г-н Крушарски дава сърце и душа за отбора. Сега в първата шестица ,трябва да се представим добре. да се класираме в тройката.Имаме всички предпоставки да го направим. Утре мощно да запеем песента за отбора най-велик-Локомотив Пловдив ,утре пълна Лаута и смачкани червени чорбарчета,победа на цска-Литекс,чавдар или там както се казват.Само Локоооооооооо

Коментарите са затворени