Home Други Атанас Узунов: Модернизацията на спортната база е важна за ГЕРБ

Атанас Узунов: Модернизацията на спортната база е важна за ГЕРБ

579
3

Модернизация на спортната база, изграждане на тренировъчни съоръжения за елитен и масов спорт, както и осигуряване на достъп за хората с увреждания в тях – това е един от акцентите, върху които ПП ГЕРБ ще работи през нов управленски мандат, ако на 26-ти март получи доверието на гражданите. Това заяви кандидатът за народен представител и осми в партийната листа в  Пловдив-град Атанас Узунов на среща с треньорите и ръководството на Клуба по борба на „Локомотив“.

Най-успешният български футболен съдия подчерта още, че за целта ще бъдат използвани възможностите и на европейските програми. Друг важен приоритет в сферата на спорта, който е заложен в Програмата на ГЕРБ, е изграждането и модернизацията на спортната база в българските училища.

„Ако искаме отново да достигнем до върховете в спорта, трябва да тръгнем от материалната база. А любовта към спорта освен в семейството, се възпитава и в училище“, категоричен бе Атанас Узунов.

На изборите за представители в 44-тото Народно събрание на 26-ти март ПП ГЕРБ е под № 11 в интегралната бюлетина, а Атанас Узунов е под номер 8 за преференциалното гласуване.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

3 КОМЕНТАРИ

  1. Ти си едно обикновено, нагло, лицемерно, лъжливо, крадливо, мутренско, селско кИфте.

  2. 7
    3

    Да та ева и тъпата пластмасова герберастка тиква-аман от болклуци

  3. 9
    5

    стига глупости! И какво направихте досега?!

Коментарите са затворени