Ръководството на Левски вече следи някои футболисти от Първа лига, които са хванали окото на спортно-техническото ръководството на “сините”, съобщава Топспорт.
Те ще бъдат наблюдавани, така да се каже “под лупа”, след което ще бъде решено дали си заслужава да се преговаря с тях.

Между тях са трима футболисти на Ботев (Пловдив) – Фернандо Виана, Тодор Неделев, който бе искан и от предишното ръководство, както и Антонио Вутов. За последния настоява най-вече Николай Митов, който познава отлично качествата на техничаря, тъй като работи с него по време на предишния си престой на “Герена”.

Словенецът Дино Мартинович от Локо (Пловдив) също е привлякъл вниманието на шефовете от “Герена”. Списъкът се допълва с двама от Берое – десният защитник Атанас Зехиров и национала Мартин Райнов.

От посочените Левски ще се опита да привлече максимум трима.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    4

    Фризьор на фенове

    АВА ЕЙ СМОТАНЯК Я ЕЛА БЪРЗО ДО СТРЯМА ЧЕ НА НАЗИ НИ ТРЯБВА ФРИЗИОР ЗА МАНАФИ ВА КАПУТНИК СМОТАН.НИ СМЕ СТРИГАНИ ФЕНУВЕ НА ЛОКУ И ИСКАМЕ ФРИЗИОР СЕКИ ДЕН ДА НА СТРИЖИ ВА АХМАК.
    ЖА ТА САБЛИЧАМЕ ЖАТА СТРИЖИМ ЖАТА ЕБВА МЕ ГА КАЖИШ ЩА ТИ СТРОИМ СТАДИОН ША ТИ ПРАШТА МЕ ЖАДЕН И КЪФ СИ ИСКАШ МАНАФ АМА ЕЛА В СТРЯМА ДА СИ ЕДИ ОТ НАЗИ ВА АХМАК.

  2. 11
    9

    Ей, фризьора на фенове . Ще те шибам прав, мършо Няма да говори против отбора на Пловдив ….

  3. 5
    22

    Утре по вестниците първиии
    АХАХАХАХАХ
    Най-големия простак, станал за смях пред цяла България и срам за говедата

  4. 9
    40

    Феновете дето събличаха Жадното, сега да отиват да му се извиняват и целуват ръка. Жадното е най-добрият треньор в България и имаше преди успехи с Левски и щеше да вкара Ботев в Лига Европа.
    Жадното сега ще ви съблича и стриже на следващият мач с Левски.
    Левски поне си имат стадион. С парите откраднати от КТБ и Виваком спонсори им направиха ремонт на стадиона . Феновете на Ботев само могат да мечтаят за стадион като Левски или треньор като Жадното.

    • 20
      6

      Като гледам, май, Жадното ти е напоил мощно мръсната мангалска устичка с бита сметана от дисагите си.

    • 13
      4

      цигани, цигани, цигани, цигани… Това познато ли ти е? Аааа, добре, мангал!

Коментарите са затворени