Жадното жаден за трима от Ботев и един от Локо

6
2619

Ръководството на Левски вече следи някои футболисти от Първа лига, които са хванали окото на спортно-техническото ръководството на „сините“, съобщава Топспорт.
Те ще бъдат наблюдавани, така да се каже „под лупа“, след което ще бъде решено дали си заслужава да се преговаря с тях.

Между тях са трима футболисти на Ботев (Пловдив) – Фернандо Виана, Тодор Неделев, който бе искан и от предишното ръководство, както и Антонио Вутов. За последния настоява най-вече Николай Митов, който познава отлично качествата на техничаря, тъй като работи с него по време на предишния си престой на „Герена“.

Словенецът Дино Мартинович от Локо (Пловдив) също е привлякъл вниманието на шефовете от „Герена“. Списъкът се допълва с двама от Берое – десният защитник Атанас Зехиров и национала Мартин Райнов.

От посочените Левски ще се опита да привлече максимум трима.

6 КОМЕНТАРА

 1. 8
  4

  Фризьор на фенове

  АВА ЕЙ СМОТАНЯК Я ЕЛА БЪРЗО ДО СТРЯМА ЧЕ НА НАЗИ НИ ТРЯБВА ФРИЗИОР ЗА МАНАФИ ВА КАПУТНИК СМОТАН.НИ СМЕ СТРИГАНИ ФЕНУВЕ НА ЛОКУ И ИСКАМЕ ФРИЗИОР СЕКИ ДЕН ДА НА СТРИЖИ ВА АХМАК.
  ЖА ТА САБЛИЧАМЕ ЖАТА СТРИЖИМ ЖАТА ЕБВА МЕ ГА КАЖИШ ЩА ТИ СТРОИМ СТАДИОН ША ТИ ПРАШТА МЕ ЖАДЕН И КЪФ СИ ИСКАШ МАНАФ АМА ЕЛА В СТРЯМА ДА СИ ЕДИ ОТ НАЗИ ВА АХМАК.

 2. 11
  9

  Ей, фризьора на фенове . Ще те шибам прав, мършо Няма да говори против отбора на Пловдив ….

 3. 5
  22

  Утре по вестниците първиии
  АХАХАХАХАХ
  Най-големия простак, станал за смях пред цяла България и срам за говедата

 4. 9
  40

  Феновете дето събличаха Жадното, сега да отиват да му се извиняват и целуват ръка. Жадното е най-добрият треньор в България и имаше преди успехи с Левски и щеше да вкара Ботев в Лига Европа.
  Жадното сега ще ви съблича и стриже на следващият мач с Левски.
  Левски поне си имат стадион. С парите откраднати от КТБ и Виваком спонсори им направиха ремонт на стадиона . Феновете на Ботев само могат да мечтаят за стадион като Левски или треньор като Жадното.

  • 20
   6

   Като гледам, май, Жадното ти е напоил мощно мръсната мангалска устичка с бита сметана от дисагите си.

  • 13
   4

   цигани, цигани, цигани, цигани… Това познато ли ти е? Аааа, добре, мангал!

Comments are closed.