Ботев Пловдив гостува днес на Черно море, а победата за канарчетата е просто задължителна, ако искат пловдивчани да запазят теоретични шансове за класиране в първата шестица.

Черно море също излизат с единствената цел да вземат победа и да си гарантират място в Топ 6 в края на редовния сезон. Ситуацията обаче може да стане коренно различна, ако “моряците” загубят при това от пряк конкурент. В момента разликата между двата тима е 5 точки в полза на варненци.

Наставникът на Черно море Георги Илиев ще трябва да сглобява състава без двама от най-важните си футболисти – капитана Георги Илиев и нападателя Бакари. Атаката със сигурност ще се води от Марек Кузма, а зад него ще действат Иван Коконов, Борислав Балдийски и привлеченият през зимната пауза Пируло. В центъра на защитата ще си партнират Траян Траянов и Пламен Николов.

В Ботев добрата новина е завръщането на Ян Меледже и Омар Косоко, които по всяка вероятност ще са титуляри. Старши треньорът Николай Киров разчита звездата Тодор Неделев и новият нападател Фернандо Виана да поведат “канарчетата” към така важния успех, който да запази шансовете им за първата шестица.

7 КОМЕНТАРИ

  1. Абе помаци,какви са тези шорти,от къде ги откраднахте,ха,ха бедняци….

  2. Кузма,Кузмич,какой тъй пич пачему паебаваш селская сволач?

  3. 4
    2

    Ей Меледже, дебил, колко гола ни вкараха заради теб. Ходи бери банани.

  4. Пожелавам на жълтите селтаци да вземат точка от Черно море. Все пак моряците са ни пряк конкурент за 4-то място и всяка изгубена точка от тях, е добре дошла за нас.

  5. 9
    7

    Не ги искат на село, те за на попа къщата питат.
    Сляпата кокошка, като прогледне, иска да се качи и на петела.
    Който хвърчи високо, пада ниско.

Коментарите са затворени