Две промени в разширения състав за предстоящия мач с “Берое” бе принуден да направи старши-треньорът на “Ботев” Николай Киров. От 18-те за срещата срещу старозагорци поради наказание отпада Меледже Омнибес, а здравословен проблем вади от сметките Омар Косоко, който през изминалата седмица се подготвяше на облекчен режим.

На мястото на двамата в състава за двубоя от 23-ия кръг на Първа лига попаднаха двама от младоците в тима – Радослав Апостолов и Петър Чалъков. Така групата на “Ботев” за мача с “Берое” придоби следния вид:

Георги Георгиев, Иван Чворович, Цветомир Панов, Крум Стоянов, Лазар Марин, Радослав Терзиев, Виктор Генев, Кристиан Димитров, Радослав Апостолов, Серкан Юсеин, Петър Чалъков, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Фелипе Бризола, Милко Георгиев, Антонио Вутов, Борис Тютюков, Фернандо Виана

По всяка вероятност във втори пореден мач Крум Стоянов ще е титуляр за канарчетата. Серкан Юсеин или Фелипе Бризола пък ще заменят Меледже в стартовия състав. Ето, как от PlovdivDerby.com предвиждаме, че ще изглеждат титулярите на жълто-черните утре:

БОТЕВ: 99. Иван Чворович, 2. Цветомир Панов, 18. Радослав Терзиев, 4. Виктор Генев, 24. Лазар Марин, 14. 10. Серкан Юсеин 17. Лъчезар Балтанов – капитан, 39. Антонио Вутов , 25. Крум Стоянов, 8. Тодор Неделев, 9. Фернандо Виана

7 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    1

    Да посера малко , че след мача пак ще си мишкувам.

  2. 4
    7

    МАЙ НОВОТО ГОВЕДО ВИ ОТСВИРИЛО , А ?

    КАКТО КАЗВА В ЕДНО ИНТЕРВЮ НИКОГА В ЖИВОТА СИ НЕ Е ГЛАДУВАЛ КОЛКОТО ТЕЗИ НЯКОЛКО ДНИ НА СЕЛО В КОЧИНКАТА.

  3. 8
    6

    Според мен играч от класа и с добра техника като Бризола не е за резерва. Той е креативен, може да дава извеждащи пасове, а има и добър удар от далечна дистанция. За мен е мистерия защо Тютюков е пак в групата. От това, което видях от него до тук в конроли и официални мачове, не оставам с впечатлението, че е на нужното ниво за първа лига. Дано Камберов и Крис Добрев скоро да са на линия.

  4. 6
    14

    Кой ШЪ закривът ва тва биткътъ за Селу ва..Кой по-якия от силатъ ва ейй.Ний сми най-готинити папагали в наште КУМАТЮВУ ЕЙЙЙ.
    АЙЙЙЙ Коняриййй

Коментарите са затворени