Локомотив Пловдив постигна трудна победа над съименника си от Горна Оряховица с 2:1.

Първата интересна ситуация дойде в 6-ата минута, когато Пламен Крумов центрира към Камбуров, който стреля, но стражът на гостите се справи. Секунди по-късно обаче “смърфовете” успяха да стигнат до първия гол в срещата. Иван Горанов центрира фантастично към Дино Мартинович, словенецът се извиси и с глава разстреля Николай Банков. Интесен факт е, че това е първи гол за халфа с екипа на “черно-белите”.

В 34-ата минута Первиз Умарбаев изведе на добра позиция Мартин Камбуров, който не се забави и шутира, но вратарят на “червено-черните” изби кълбото с десния крак. В 37-ата минута Софиан Муса можеше да изравни, след като засече с глава центриране от корнер, но ударът му срещна горната греда.

В последните секунди на първата част тунизийският нападател на гостите Софиан Муса изравни резултата на стадион “Лаута”. Нападателят на Локо (ГО) засече с глава центриране на Бен Отман.

Второто полувреме стартира с натиск на Локомотив (Пловдив), като в 51-ата минута Дино Мартинович пропусна да изведа отново отбора си напред, но след като излезе сам срещу Банков, стреля в тялото му.

Дино Мартинович направи резултата 2:1 в 75′. Гийерме Шоко нахлу в наказателното поле и свърна към точката на дузпата, където забравен беше оставен словенецът и той с хубав удар прониза Банков за 2:1.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    4

    Кифлети е егати язовир Нигер жълтур ски скакауец;)))

  2. 6
    22

    мАШИНИ . УБИХМЕ гИ ТИЯ . трибуните препълнени-изпопадаха хора извън тях. още няма кой да пише . сички бяхме на стадиона-има няма 200-300 човека

    • 12
      4

      И тук ли взе да сереш бе шибан жълтур ?

      Отивай на майка си в пОтката !

      • Не ми обръщайте внимание, не ме слуша главата от комплекси и полудявам от злоба. Ето Локото биха, а аз вижте какви глупости съм написал… като ви казвам, че не ме слуша кратуната…

    • 6
      1

      Жълтата курва кръв сере,гранда в първата шестица,помаците се борят да не изпаднат,нищо ново… Ти кажи,на Крагерен арена как пласмасовата клетка е празна и трибуна Камбуров една трета е пълна и имало 3000 човека?!? КАЖИ СЕГА ВСЕКИ ПОМАК ДОШЪЛ НА СЕЛО ЗА 10 ЛИ ГО БРОИТЕ

Коментарите са затворени