Президентът на Ботев Ангел Палийски е приет по спешност в болница, разкрива Пловдивнюз.

В последните два дни той е вдигнал много високо кръвно и е потърсил лекарска помощ, след което е приет в кардиологичната клиника на УМБАЛ “Свети Георги”.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 18
    5

    Други си свършиха перфектно работата-Дни по-късно собственикът на клуба Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на Локомотив и за преименуване на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.

    • 6
      14

      СЕЛСКИ, УСПОКОЯВАЙ СЕ С ТОВА ДЕТО ГО ПОВТАРЯШ КАТО ПАПАГАЛ,А НЕКА НИЕ ВИ КОРМИМ КАТ РИБИ ПЪК ТИ СИ ВЕРВАЙ,ПЪК ДО КРАЯ НА СЕЗОНА МОЖЕ ВАШИЯ ЦИРК ДА ПОЕМЕ КЪМ” ВЕЧНИТЕ ЛОВНИ ПОЛЕТА”…

      • 5
        4

        КАКВО ДА НЕ СИ ВЕРВА? ЧЕ БЕЛОТО ГЛЕДА СЕГА ТРЕВАТА ОТ КЪМ КОРЕНИТЕ?

      • 7
        2

        Е как ни кормите нещастнико като имате една победа повече.Всъщност и това е повод за огромна радост за вас.Няма да те нарека така както ви вика цяла България и господарите.

  2. 25
    4

    Аз също вдигам високо кръвно, като гледам хрантутниците му. Нека му пожелаем бързо въстановяване и дано не е нещо сериозно.

  3. 20
    22

    Дано Ангел се оправи, че още не си е довършил работата докрай.

  4. 21
    8

    Това наистина е последния път когато отварям да прочета някаква тема!
    Колкото и да не искам коментарите под статията се набиват на очи, а това не са просто писаници-пумия е! Всичко това говори за ниска култура и себенеуважение!

  5. 19
    11

    Пожелавам му от човешка гледна точка, по бързо оздравяване. Но и като фен искам да му кажа нещо: Г-н Палийски, не сте способен да управлявате клуб като Ботев. Високото кръвно, освен с не здравословния начин на живот който водите, е и едно голямо предупреждение от Бог, за всичките лъжи които изрекохте през тези години. За сега само предупреждава. Направете си извод, нищо, че сте атеист. Още веднъж Ви пожелавам бързо оздравяване.

    • 16
      11

      MaНГО няма ли новини от лаинут джамия че коментираш грандовете

      • 15
        13

        Селяни,видяхте ли с това тото до къде докарахте човека

          • 7
            8

            ЗА СЕГА НЕ Е,НО ТИ ВЗЕМИ СЕ “ГРЪМНИ” САМ ДА ОТЪРВЕШ СВЕТА ОТ ОЩЕ ЕДНА ОТРЕПКА

  6. 34
    12

    Оправяй се бързо, Ангеле, Ботев има нужда от теб.

Коментарите са затворени