Президентът на Ботев Ангел Палийски е приет по спешност в болница, разкрива Пловдивнюз.

В последните два дни той е вдигнал много високо кръвно и е потърсил лекарска помощ, след което е приет в кардиологичната клиника на УМБАЛ “Свети Георги”.

13 КОМЕНТАРИ

 1. 18
  5

  Други си свършиха перфектно работата-Дни по-късно собственикът на клуба Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на Локомотив и за преименуване на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.

  • 6
   14

   СЕЛСКИ, УСПОКОЯВАЙ СЕ С ТОВА ДЕТО ГО ПОВТАРЯШ КАТО ПАПАГАЛ,А НЕКА НИЕ ВИ КОРМИМ КАТ РИБИ ПЪК ТИ СИ ВЕРВАЙ,ПЪК ДО КРАЯ НА СЕЗОНА МОЖЕ ВАШИЯ ЦИРК ДА ПОЕМЕ КЪМ” ВЕЧНИТЕ ЛОВНИ ПОЛЕТА”…

   • 5
    4

    КАКВО ДА НЕ СИ ВЕРВА? ЧЕ БЕЛОТО ГЛЕДА СЕГА ТРЕВАТА ОТ КЪМ КОРЕНИТЕ?

   • 7
    2

    Е как ни кормите нещастнико като имате една победа повече.Всъщност и това е повод за огромна радост за вас.Няма да те нарека така както ви вика цяла България и господарите.

 2. 25
  4

  Аз също вдигам високо кръвно, като гледам хрантутниците му. Нека му пожелаем бързо въстановяване и дано не е нещо сериозно.

 3. 20
  22

  Дано Ангел се оправи, че още не си е довършил работата докрай.

 4. 21
  8

  Това наистина е последния път когато отварям да прочета някаква тема!
  Колкото и да не искам коментарите под статията се набиват на очи, а това не са просто писаници-пумия е! Всичко това говори за ниска култура и себенеуважение!

 5. 19
  11

  Пожелавам му от човешка гледна точка, по бързо оздравяване. Но и като фен искам да му кажа нещо: Г-н Палийски, не сте способен да управлявате клуб като Ботев. Високото кръвно, освен с не здравословния начин на живот който водите, е и едно голямо предупреждение от Бог, за всичките лъжи които изрекохте през тези години. За сега само предупреждава. Направете си извод, нищо, че сте атеист. Още веднъж Ви пожелавам бързо оздравяване.

  • 16
   11

   MaНГО няма ли новини от лаинут джамия че коментираш грандовете

   • 15
    13

    Селяни,видяхте ли с това тото до къде докарахте човека

     • 7
      8

      ЗА СЕГА НЕ Е,НО ТИ ВЗЕМИ СЕ “ГРЪМНИ” САМ ДА ОТЪРВЕШ СВЕТА ОТ ОЩЕ ЕДНА ОТРЕПКА

 6. 34
  12

  Оправяй се бързо, Ангеле, Ботев има нужда от теб.

Коментарите са затворени