Мнението на старши-треньорът Едуард Ераносян след равенството с Нефтохимик:
Мач, който трябва да забравим, колкото се може по-бързо. Това днес не беше нашия отбор. Жалко, че още в първите момент на мача някои неща не се получиха. Трябваше задължително да търсим трите точки. Това обаче не е война, както можем да спечелим, така и можем да загубим. Опитваме се да втълпим на футболистите, че е по-добре да играят спокойно, отколкото припряно. Не трябва да се оправдаваме за загубата на 2 точки с липсващите футболисти. Живота продължава. (ОЧАКВАЙТЕ ВИДЕО)

Мнението на Христо Янев:
Получи се добър мач. Локо обичат да играят футбол, това го знаехме добре. Затрудниха ни много, заради, което поздравявам нашите футболисти със спечелената точка. За нашия отбор е предизвикателство да играем с добри тимове като Локомотив Пловдив.

35 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    2

    вкарахме си таралеж в гащите с тоя ерменец

  2. 20
    1

    Едо, днеска беше тотатлно надигран от Христо Янев, който вчера стана треньор с отбор, който е с класа под отбора, който ти водиш.Джуджето те надигра тактически, признай си! Дори физически стояха по-добре от нашите.Направихме по-трудното, а по-лесното не можахме…биеш Верея като гост, не можеш да биеш Нафтата у дома…типично по локомотивски! Дани безобразен цял мач, Парвиз ти решава мача с Верея, но ти продължаваш да ги държиш на пейката и да не започваш с него, Димо е невъзможен за гледане…ти затова ли изгони Карагарен? Митко Велковски е за левия фланг, но ти продължаваш да го мъчиш в средата.Никаква селекция, щото нямало.Черния на Нафтата видя ли го днес на бека? Нафтата да не са милионери, но днес Венци, Галин и черния ни направиха смешни…само за теб няма качествени футболисти през зимата. Отборът като цяло стои тежко на терена…видяхме едни уморени коне. Ако момчетата бяха свежи този мач го взимахме, но са тежки и това се вижда.

    • 12

      Ako si bjahme vkarali polojenijata drugo shteshe da govorish…prosto kasmeta beshe s naftata…a i sadijata s tezi otsajdanija beshe smeshen…60% za naftata 40% za nas ..taka se svireshe….Kamburov iztarva 3 chisti polojenija….no i takiva dni ima…..a za selekcijata i koi izgonil shte govorim sled 3 kraga…KARATA IGRA NA 100% SRESHTU BOTEV VALCHEV IGRA NA 100% SRESHTU NAS SHTE GIVIDISH SLEDVASHTITE KRAGOVE KAK SHTE STANAT ZABARZO REZERVI…

      • 13

        Ами нафтата ако си бяха вкарали положенията?А?Отивахме на тройка че и отгоре.

    • 10
      2

      ПЛАЧИ, миличък, плачи! Да ти олекне. Ако искаш още повече да ти олекне, за 2 лева сФирка щи правим, бате. А дИсата щи пеят буферски химни. Ай ся дай два лева, бе батеееее. Саму Локо аС щи пеееей.

    • другия път ще съм по-подготвен с….бонбоните и отбора ще изглежда по-добре.

  3. 11
    3

    Едо, не им обръщай внимание – епилирай се, лакирай си ноктите, яж пастички със сокчета и хич да не ти пука~ ! Ний сме локото – голямата работа, раиййш!

  4. 14
    3

    няма да закачате Еду, столюпиновски фенове. иначе пак ще ви изгоним от Лаута.

  5. 11
    1

    другия път излезте с бастуните и патериците, цървули. Срам днеска, срам.

  6. 14
    2

    Тоя мач приличахме на красавица която си държи гащичките в джоба и чака да я изненадат на контра

  7. 13
    2

    КАКВО ЗНАЧИ ДА ЗАБРАВИМ ???ЛОКОМОТИВ Е РЕЛИГИЯ, СМИСЪЛ НА ЖИВОТ …. НИЕ искаме игра и победи, а не хленчене и забрава …

  8. 13
    1

    О арменска курво, що не си кажеш, че заработихте спонсорството от ЕФБЕТ! О арменски некадърнико, ялов беше като нападател, ялов си и като треньор! Само дето самочувствието ти е голямо, ама е без покритие! Крушата ще те разкрие в най-скоро време и пак ще бъдеш безработен! Внимавай, изгонят ли те, ще видиш къде серат гладните! Знаем, че си тъпа арменска тиква, но този път наистина ще си намериш майстора!

    • 11
      1

      само да се върне легендата и ще го издухаме тоя некадърник ярменец. Жив и здрав да си Зуме, наборе!

  9. 11
    1

    Едо, а ние оаквахме хубава игра…. Май не е лошо да с прибереш някои от играите които изгони…

    • Сигурно си прав,ако беше тренер на место,при готов отбор в Лудогорец трябваше да направи чудеса.А той нищо.

  10. 10
    2

    Нещо трябва да се промени в състава…..на лютеницата. Едо знае как.

    • 8
      3

      Даа, днес се видя, че не беше забъркал правилната пропорция.. дано подобри рецептата!

  11. 3
    11

    А забрави ли кой развяваше турското знаме на мач на любимия си мюсюлмански отбор Ботявъто

  12. 16
    6

    Полупразен стадион, героична точка срещу предпоследния… Черно-белият балон се спука, турски мърши!

  13. 13
    2

    Карагарен,Г Вълчев,М Райнов и тримата с много силна игра в новите си отбори…..

    • 10
      2

      глупости, Еду ни е любимеца голям триньор , каде отиваш ти , може би. Бийм, падами – Еду, и само Еду!

  14. 19
    3

    Арменец, който трябва да забравим, колкото се може по-бързо! Втори мач подред се играе без тактика и се разчита само на късмета.

  15. 20
    3

    Самовлюбен,егоистичен кмомарджия, много недостоен и неточен като човек.Затова и Зума едно време го тормозеше още като футболист в съблекалнята! Как може да изгониш кадър на клуба като Карагерен, който е един добър футболист и да докараш ментета!???

    • 6
      1

      тва само нашия тринйор го можи, няма да го пипате Армен Оросян – сокчето!!!

  16. 21
    5

    Циганките от Локо днес мълчат! Вчера бяха много весели! Яжте кур черно бели циганки!

  17. 18
    6

    Къде сте, курви цигански от Лаута да коментирате? Вчера много ви бяха големи устите и срахте яко в темите за Ботев. Нафтата ви изпуснаха, мангали прости.

    • 6
      15

      Единствения отбор в България с платени курви за тартори на фракциите, с доживотна заплата, а който президент откаже да им плаща го гонят. С фенове от Столипиново, околните села и помаклъка, се опитват да обиждат Българите и Пловдивчаните на курви и цигани каквито са само те в България, дейба ваща мамица и ЖълТурските анално податливи мангали

        • 4
          2

          Ама баш Цигани сте си, много правилно си си писал името манго

Коментарите са затворени