PlovdivDerby.com се добра до първите информации от срещата между феновете и Палийски. Няколко привърженици вече излязоха от нея преждевременно. Президентът на Ботев е заявил, че има фирми желаещи да помагат на Ботев, но условието това да се случи е, канарчетата да се отърват от дълговете си и да променят концесията за стадион Христо Ботев. До този момент Палийски не е разкрил конкретни имена на бизнесмени или фирми, които са готови да инвестират. Президентът на Ботев е разкрил, че вече работи в тези две насоки.

20 КОМЕНТАРИ

 1. 4
  4

  ,Ава ний наЩа фракция бяйми тръгнали,ама ни можайми да намерим мястото на срещата ба да вейба.В Стрямо и Куматиу са опраями,ма в Пловдив мий трудно ба да сейба.Ко стана ся?Руснака жъ идва ли да го ейба?

 2. 18
  15

  Нали Абрамович зарязваше Челси и в Ботев идваше пак ни измамихте!!!

 3. 14
  18

  Ще има стригане и събличане на измамниците и заплатаджиите.
  Защо правехте лагер в Турция ами не в Мадан за по-евтино? Кой изпи парите от трансфера на Ж. Пауло?
  Защо има помашки селяндури на заплата в клуба? Кога школата ще има готови футболисти за първият отбор?

 4. 16
  18

  Чандъров: “Не може на мачовете в Коматево да ми идват 1000 души и после да претендират, че са голяма публика. Където и да се провеждат мачовете, феновете са си фенове и трябва да подкрепят своя отбор. Аз ако обичам един клуб, не в Коматево, ами в Куртово конаре ще отида да ги гледам.”

  • 26
   15

   Чандъров остана очарован когато в Бургас видя че на дербито има пет пъти повече фенове на Ботев.

 5. 34
  23

  Всички цигани от Лаута в темите за Ботев, явно няма нищо за вагонетката

 6. 27
  33

  Жълтия труп взе да се вмирисва, изнасяй !

 7. 23
  38

  Закриваме мангалите от 2010 .Жълто-черния катун се разпуска!!!!

 8. 29
  33

  Г-н Чандъров, заповядайте на Лаута, за да видите, какво значи уважение и безусловно приемане.Заедно с г-н Крушарски може да издигнете любимият отбор на пловдивчани – Локомотив

 9. 20
  21

  Ачо, къде е руският милиардер, мошенник.
  Само дето купих кашон с шампанско.

 10. 26
  10

  Поредните глупости на Палииски, имало фирми ама трябвало да се оттървем от дълговете.На всеки е ясно , че е така.За какво изобщо прави това събрание?

 11. 28
  10

  Кви са тия глупости.Или идваме и ни казвате имена и всичко подробно или изобщо не ни събирате.ПОРЕДНИ ЛЪЖИ !

 12. 16
  22

  Пресушиха ли първата бъчонка с първак и изгрухтяха ли качето със сланина ?

 13. 22
  38

  Венци Стефанов го каза.Нещо фалшиво и изкуствено като ботефъ създаден 2010 с фенове турци и цигани, няма как да съществува дълго време. Няма кой луд да си дава пари за 1000 човека,както каза г-н Чандъров и предимно да са от малцинствата на помощи и социално слаби.

  • Ами щом с изкуствените отбори става така,какво остава за прекръстените,като този например–През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ (Пловдив). На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”Следва-ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
   Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на
   управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;ВПИСВА„Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва ПРЕКРАТЯВАНЕ БЕЗ ЛИКВИДАЦИЯ на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез ВЛИВАНЕТО му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; промяна на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД;”От това по изкуствено-здраве му кажи!И скоро ще ревете на умряло.

 14. 19
  24

  Хахахахахахахахахахсх, давай Ачо. С теб сме. Довърши ги.

 15. 23
  20

  Като са чули поредните лъжи на Пальо сълзата, феновете са се разбягали, като пилци …така де.

Коментарите са затворени