В Ботев Пловдив знаели от около 1 седмица за намеренията на Георги Самуилов да се оттегли от клуба, научи PlovdivDerby.com. Ръководството на канарчетата опитали да разубедят бизнесмена, но явно той е останал непреклонен в решението си. Президентът на канарчетата Ангел Палийски в момента е в чужбина, като следобед се прибира по спешност, разкри самият той пред PlovdivDerby.com. Той добави, че в близките часове в официалния сайт на Ботев Пловдив ще излезе съобщение от ръководството.

Междувременно наши източници потвърдиха, че Самуилов вече е върнал акциите на Апостол Апостолов, който е член на борда на директорите на Сдружение Ботев Пловдив, от което ги получи преди време.

16 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    1

    Ако става въпрос за Рашко Стоянов може и друго да му дадете да надува. Едно време много хубаво надуваше на Христола, още го търси.

  2. 12
    10

    Ангел Палийски води преговори за нов собственик на Ботев (Пловдив). Това се случва, след като Георги Самуилов обяви оттеглянето си от „канарчетата“, пише PlovdivNews.bg.
    Със сигурност става въпрос за много сериозна фирма, която ще покаже амбиции за завършване на стадиона и завръщане на Ботев на мястото, където го искат хилядите привърженици на „жълто-черните“.

    В момента се подготвя насрочване на общо акционерно събрание на клуба, на което се очаква в Ботев да влезе много сериозен мажоритарен собственик. Вероятно то ще се проведе до края на март.
    В Ботев са благодарили на Георги Самуилов за сериозната подкрепа в последната година и за средствата, които са дадени от него под формата на спонсорски договор, а не като заем.

    На 15 февруари (сряда) адвокатът на Самуилов – Димитър Радев е джиросал акциите на Апостол Апостолов и от този ден сдружение Ботев притежава 61%, а ТЦ ИМЕ 39%. На следващия ден в клуба са платили всички заплати на футболисти и служители, за да няма напрежение.

    • 9
      8

      Палийски пак плаща за партенки, колкото да замаже очите на тъпите селяндури….
      Това сме го гледали вече…
      И то не веднъж….

  3. 28
    5

    И замириса на Избори 2017!!! Реално никак не е розово при нас положението,най -вече от гледна точка ,че 98% от нещата са тайна и всичко е догатки. Ръководство и НАЙ-ВЕРНИТЕ фенове стоят послушно и мълчат,от страх ли,от безисходица ли не знам?!?! Факт е,че в момента в тази политическа ситуация ,не само отборите ,ами и много фирми треперят и не знаят на,къде ще задуха вятъра! Палийски бил в чужбина,уреждал собственици….пък видиш ли до края на март щяло да има ОС на УС !!! Как все в такива ситуации все са в чужбина собствениците на фирми,дружества и спортни клубове?! Както и да е! Конкретно за футбола,освен Лудогорец в момента,абсолютно всеки клуб виси на тънък клон,да от щаба на Локото може в момента да се радват,да се бъзикат с нас,но Христо Крушарски не е недосегаем,не е роден локомотивец,не е Рокфелер (примерно) ,да може да си позволи,каквото си поиска да прави. Вместо да си оплетат кошницата и на време да започнат да си структорират клуба,така че да се самоиздържа(това,което ние не направихме до като имаше “златен дъжд” от Цветан Василев) ,те също си харчат спокойно парите,които им се дават! Вълчето време за спорта в БГ вече е факт! Вместо да се псуваме и заяждаме ,като някакви 15-16 годишни тийнейджъри е време да се замислим сериозно и да започне обединение на Х-О-Р-А-Т-А ,не на феновете!! Благодаря!!

  4. 18
    6

    А бе, къде е Рачо , пак ли рови в старите вестници ?

    • Старият ДВ ще ви върви след задника още мнооого години.Това е ,история,тя не умира.Ъхъ.

  5. 24
    7

    Лакея ,от Пловдивнюз започна отново да обещава светло бъдеще за Ботев.Как да му се вярва,като отново почра с лъжа-на служителите не е платено..Всички трезвомислещи прирженици отдавна не вярват на писанията и обещанията на сайта ,защото той се ползва за медийно обслужване на камисионера президент.Много пъти съм писал ,че управлението на Палийски и приближената му клика отблъсква всички честни хора.Докога в клуба ще се търпят служители с финонсови злоупотреби.Сега ,блюдолизците на президентта ще почнат да слагат минуси ,но те имат минус на морал и достоинство..

  6. 16
    16

    Мърши,лиценза на Кърнаре е свободен,чакам Рачо помака да се успокой с “Държавния вестник”

    • Егати ГРОМОТНИЯ циганин,ще ми коментира отбора на Пловдив !

  7. 13
    14

    Виновници са всичките измислени селски началници. Клуба не се управлява добре. Клубове като Лудогорец или дори Монтана се управляват по-добре.
    Също така ГЕРБ си заминават за дълги години в забвение. Ограбиха каквото можаха, в това число и КТБ и Виваком.
    Кои са виновните за тези дългове от12мил? Към кого са дълговете?
    Общината Пловдив и Кмета какви злоупотреби направиха, с тези държавни пари можеше да се донаправи доста на стадиона.

  8. 14
    8

    Не били 50 милиона дългове, а 12 милиона! Последно.

    • 16
      11

      Стига клишета. Ти ли ще плащаш, дългове с милиони и заплати около 100 бона на месец.

  9. 18
    29

    Казвах ви, по с мярка да надувате жълтия балон, сега ще се смеем от сърце. Сега бат Ачо ще има ред суполи,ред сълзи.
    Кажете истината навреме, че Ботев има милиони дългове, вие криехте и лъжихте. Айде сега два ката го поемете.

    • 21
      13

      Научи се първо да пишеш на български неграмотник

Коментарите са затворени