Home Без категория Играч на Ботев нападна Левски

    Играч на Ботев нападна Левски

    1588
    4

    Вратарят Иван Чворович си припомни за престоя си в Левски. Стражът на Ботев обяви, че на “Герена” не му се е дало никакъв шанс.

    “Мога да кажа на 100%, че на мен изобщо никакъв шанс не ми се даде в Левски. Защо е така не мога да ви кажа. Това е самата истина”, каза Чворович в студио “Дерби”.

    Той смята, че Люпко Петрович е имал намерение да го пуска в някои мачове, но не така е смятал неговият наследник Елин Топузаков.

    “Люпко Петрович ми каза, че ще ни редуват, ще пазим и двамата. Ако беше Люпко останал, сигурно щях да пазя в някой мач, обаче Люпко си тръгна и така стана, че изобщо не получих шанс след това.”.

    4 КОМЕНТАРИ

    1. Играе му се на момчето,какво толкова лошо е казал. Когато ти обещаят работа и после не си изпълнят обещанието е нормално да си недоволен. Ако ЯЯТуре не си беше отворил устата за това,че му е писнало да не му се дава шанс и до сега щеше да търка пейката.

    2. 3
      1

      Кога това? Ма в гръб ли го нападна? Ама нали е не е нападател тоя? Бафти и тъпото заглавие Андрешкооо…

    3. 9
      14

      Спри да плюеш бе лайнар. Ял си хляб все пак там. Няма клуб в който да си бил и да не си говорил после простотии срещу тях. С плюене по Левски си въобразяваш, че ще ни впечатлиш. Не не става.Виж с игра може и да се получи, макар,че не ни се вярва.Ти си един посредствен вратар,такива като теб са десетки в България. Затова си затваряй плювалника и се докажи,не с думи а с игра.

    Коментарите са затворени