Home Без категория Играч на Ботев нападна Левски

  Играч на Ботев нападна Левски

  1616
  4

  Вратарят Иван Чворович си припомни за престоя си в Левски. Стражът на Ботев обяви, че на “Герена” не му се е дало никакъв шанс.

  “Мога да кажа на 100%, че на мен изобщо никакъв шанс не ми се даде в Левски. Защо е така не мога да ви кажа. Това е самата истина”, каза Чворович в студио “Дерби”.

  Той смята, че Люпко Петрович е имал намерение да го пуска в някои мачове, но не така е смятал неговият наследник Елин Топузаков.

  “Люпко Петрович ми каза, че ще ни редуват, ще пазим и двамата. Ако беше Люпко останал, сигурно щях да пазя в някой мач, обаче Люпко си тръгна и така стана, че изобщо не получих шанс след това.”.

  4 КОМЕНТАРИ

  1. Играе му се на момчето,какво толкова лошо е казал. Когато ти обещаят работа и после не си изпълнят обещанието е нормално да си недоволен. Ако ЯЯТуре не си беше отворил устата за това,че му е писнало да не му се дава шанс и до сега щеше да търка пейката.

  2. 3
   1

   Кога това? Ма в гръб ли го нападна? Ама нали е не е нападател тоя? Бафти и тъпото заглавие Андрешкооо…

  3. 9
   14

   Спри да плюеш бе лайнар. Ял си хляб все пак там. Няма клуб в който да си бил и да не си говорил после простотии срещу тях. С плюене по Левски си въобразяваш, че ще ни впечатлиш. Не не става.Виж с игра може и да се получи, макар,че не ни се вярва.Ти си един посредствен вратар,такива като теб са десетки в България. Затова си затваряй плювалника и се докажи,не с думи а с игра.

  Коментарите са затворени