Огромен скандал се разрази покрай разкритията за организацията на провелия се в Сандански турнир “Балканика Къп 2017”. След като вчера публикувахме снимки и разкрития на родители, днес  позицията на шефа на школата на Локо Пд, а след това и позицията на Йордан Тушев – организатор на турнира, потърсихме и шефа на школата на Ботев Пловдив Трифон Пачев. Ето какво заяви той пред PlovdivDerby.com:

“За мен никак не добре организиран турнир. Огромни закъснения на автобусите, които извозваха децата, терените бяха в много лошо състояние, очертанията на терените се правиха с шапки и т.н. Ботев не може да си позволи да участва в такива турнири. Децата трябва да се забавляват и да мислят за футбол, а не да се притесняват, кога ще дойде автобуса или при какви условия ще играят мач. Бяхме подведени. Миналата година също сме участвали на този турнир, но тогава отборите са били много по-малко. Тогава организацията е била на ниво. Тази година големия брой отбори, явно е дошъл в повече на организаторите и на тях не са им достигнали хора. Аз няма да позволя на Ботев Пловдив повече да иде на турнир без той да е проверен предварително. Моето мнение за Балканика Къп 2017 също е негативно.”

2 КОМЕНТАРИ

  1. ЗЕМАТ ТАКСИТЕ И ПОСЛЕ ПОЧВАТ ПРОБЛЕМИТЕ ПАК ИМА КОРУПЦИЯ ДА НЕ СА ЧЕРПАВАЛИ ТРЕНЬОРА НА БОТЕВ ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ А ОТ ПАРИТЕ ОТ ДЕЦАТА

  2. 23
    1

    Както се разбира от следващата статия в Пловдив ДЕРБИ и децата на Ботев няма да участват в тази пародия Наречена Турнир.Така ,че съграждани не се плете един друг а нашите клубове от Пловдив да организират по-добър турнир за деца.Имаме 5-6 клуба в Пловдив с частните академии,може и повече да са имаме терени Май месец е перфектен за турнир празници много.
    Не Сваляте Шапка на дребни селски ДУШИЦИ да си се черпят сами там.
    Бойкот на Турнира им и толкоз.
    Пловдив над Всичко!!!

Коментарите са затворени