Журналистическата гилдия най-после ще могат да се радват на нов и скоростен интернет на Лаута. В последните 4-5 години на стадион Локомотив интернетът беше под всякаква критика, а журналистите, които отразяват мачовете на тима често негодуваха заради това. Сега новините от Лаута ще могат много по-бързо да достигат до феновете на отбора, тъй като до стадион Локомотив Пловдив бе прекаран оптичен интернет.

Репортер на PlovdivDerby.com видя, че на Лаута са докарани и две чисто нови врати. От ръководството съобщиха, че те са Кошарата.

Очаквайте от 12:00 часа в PlovdivDerby.com. НА ЖИВО пресконференцията на Едуард Ераносян!

6 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    4

    ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ КРУШАРСКИ ВИСИ С ПО ТРИ ЗАПЛАТИ НА ИГРАЧИТЕ? АКО Е ТАКА ,НЕКА ДА ЗНАЕМ …САМО ЛОКО

  2. 6
    8

    НЕ СПАМЕТЕ АМИ КАЖЕТЕ КОГА СТАРТИРАТЕ СТАДИОНА КОПНЕЖА МАРТ МЕСЕЦ ЛИ???

  3. 10
    9

    Дори когато пишете във ваши теми не може да не споменете нещо за жълто черните.Комплексари.

    • 6
      8

      Плюенето по “жалтити” е основният смисъл в жалкия живот на циганско-локомотивската сган. За тях не е важно да обичат отбора си, по-важно е да мразят БОТЕВ и единствено това ги крепи да живуркат в гетото, вместо да си прережат вените и да престанат да бъдат в тежест на града ни.

  4. 10
    17

    Добре дошли в 21-ви век и в ерата на високите технологии, цигани 😀

  5. 16
    11

    Браво. Полека лека ще станат нещата. За жалост в България всичко става бавно, мудно и на по-късен етап. За разлика от Коматево, където нещата стават “скоро” и “много скоро”, на Лаута сме здраво стъпили на земята и знаем каква е ситуацията.

Коментарите са затворени