Старши треньорът на Локомотив Едуард Ераносян даде днес пресконференция за представителите на медиите. Брифингът се проведе  от 12:00ч. в залата за пресконференции на Лаута. PlovdivDerby.com  излъчи пресконференцията на живо. Не я пропускайте!

“Ако резултатите на пролет са добри, ще е ясно че сме направили добра подготовка. Ако ли не – значи сме се провалили. Никога не съм давал персонални оценки, няма да ме чуете и да го правя. Ще отлича старанието и желанието на всички футболисти. Може би малко по-дълъг дойде лагера, но по-добре там, от колко тук в студа и снега. Зимата трудно се прави селекция. Помъчихме се да подсилим отбора. Исках на всеки един пост да има поне по двама футболист. По мое желание освободих някои футболисти, заради което бях критикуван. Надявам се бъдещето да покаже, че съм бил прав. Надявам се новите да се почустват много бързо у дома. Може би съжалявам, че не привлякох някои футболисти, за които нямах възможност. Нетактично е да ме питате, дали ми беше отказано да го направя, затова няма да отговоря на този въпрос. Първенството вече чука на вратата. Ще се помъчим да се изкачим още по-нагоре в класирането. С оглед на програмата, която имаме, може би след някоя друга седмица ще бъдем по-радостни, от колко сме сега. Контузии нямаме! Луке последния мач влезна като резерва и получи спазъм. Не е нищо сериозно, предпочетох да не рискувам и за това го извадих от игра и доиграхме мача с 10 души. Велковски последните дни тренираше наравно със съотборниците. Застраховах се и за това не го пуснах в игра в последните контроли. На Сержо му липсва още игрова практика, но предполагам до 1-2 седмици ще бъде напълно готов, най-вече психически. Теоретично всичко е възможно. Всеки може да се класира в зона Европа. Попитайте медиите, дали съм ядосан на Харуби. Щом от тях го знаете, попитайте него. Опитвам се да бъда по-близък приятел на футболистите. Не мога да му се разсърдя, че е отишъл да играе за националния си отбор и не се появил още на другия ден на лагера. Не се сърдя на никой! Както ние познаваме Верея, така и те познават нас. Не съм запознат, кога ще пристигне жълтата картата на Мартинович. Не не са ми казали от ръководството, че няма да мога да разчитам на него за първия мач. Колкото по-малко хора идват на тренировките ни, толкова по-добре. Търсим терени, на които ще можем да тренираме. Дори в близките села ни отказват, защото искат да си запазят терените. Не мога да ви кажа къде ще тренираме до края на седмицата. Днес ще тренираме на помощния терен (Кошарата).”

 

5 КОМЕНТАРИ

    • 9
      8

      Като се знам какъв крастав пес съм, а се пиша “лошо куче”, представете си кво е “велик треньор на велик отбор” – лаком арменец-алхимик начело на шайка алкохолизирани дрогирани пенсионери, боготворени от ислямистите от Столипиново и бежанските лагери.

  1. 10
    11

    Аз га говоря на крушата идвай в Стряма той ми се прай ай сега в кошарата да ритат.
    Аз саму жа си прая бизнес с Локу то за нищо не стават ама крушата е виновен.
    От щял да прай голем стадион в Стряма да мести отбора да праи кинти.
    Та в Стряма сме всички саму Локу ва круша.

    • 3
      2

      Ще ви го забият още първия мач споко:)

Коментарите са затворени