Фенове на Ботев и Локомотив пресрещнаха днес лидера на ГЕРБ Бойко Борисов пред Дома на Културата, видя репортер на PlovdivDerby.com. Те поискаха в разговор с бившия премиер община Пловдив да обърне повече внимание на спорта под тепетата. Феновете не настояваха за финансова помощ, а за задействане на различни процедури, които да направят така, че спортната база в града да попадне в ръцете на клубовете и да се подобри. Пред Борисов бе поставен въпроса и за стадион Пловдив.

30 КОМЕНТАРИ

  1. 13
    8

    Като какъв се явява тиквун сега , неговата е изпята.

  2. 20
    9

    Napravete my po edna svirka tapanari. Koi iztochi KTB burzo zabravihte pederascheta.

    KUR ZA GERB

    • 17
      21

      Източването се случи по времето на управлението на БСП и ДПС. Ботев бяха едни от тези, които получиха доста от крадените пари. Базата се построи с крадени пари (замалко и стадиона) . Верно много бързо забравяте. Последните години ВСИЧКИ спонсори на Ботев и Локомотив са осигурени от герб. Без тях вече щяхте да сте в аматьорските групи. На пловдивския бизнес не му пука за двата отбора

  3. 24
    5

    Тази проста тиква, мутра ще оправи спорта, колкото оправи държавата. Тиквата работи единствено за набъбването на личните си финанси и удоволетворяването на собственото си его. По скоро бих умрял от колкото да гласувам за него. Неам нерви да му гледам противната мутра и не мога да разбери тези, които възлагат някакви надежди на него.

    • 2
      16

      За кого ше гласуваш? Кои са най-добрите?

      • 24
        3

        За кой ще гласувам ли? Мой проблем. Едно ми е ясно за КОЙ няма да гласувам. Тия работи така не стават по мутренски: “Земи давай некой лев на тва отборче и нема да ти барам бизнеса. А пък и данък “спокойсвтие” нема да важи за тебе.” Нужен е закон за спорта при който даващите пари да имат някакви данъчни облекчения.

        • 2
          16

          Защо те е срам да кажеш за кой ще гласуваш? Я да ги видим алтернативите.

          • Аз гласувам за Светльо Хиподилски, кратуно проста, зейнала, недое…. За комунисти (БСП, ГЕРБ) не гласувам!!!

          • След като си толкова настоятелен ще ти кажа. Алтернативата в България е да се избира между лошото, по-лошото и най-лошото. Друго положение няма. Боко тиквата и другарката Курнелия са от най-лошото. Нататък решаваш ти. Айде сега пак ме питай за КОЙ ще гласувам? За баба ти!

        • Витков е син на Мими Виткова и внук на БРИГО АСПАРУХОВ,ако ти говорят нещо тези имена

  4. 6
    18

    Тука гледам много разбирачи. Ще ни посъветвате ли за кой да гласуваме, щом като герб не стават.

    • 12
      1

      Какво да те съветват и тебе?! Гласувай си по съвест и лична преценка!

      • 4
        10

        Защото ще е интересно ако не герб кой трябва да е. Просто ми е интересно…

        • Ако си мислиш, че в условията на Валутен борд, същият, довел Аржентина до фалит преди 15 години, има значение кой ни оправлява, ЗНАЧИ СИ МНОГО, АМА МНОГО ПРОСТО ПАРЧЕ С МОЗЪЧЕ ГЛАДКО НАПЪЛНЕНО ПРЕЗ ПРЕДНИЯ ТИ ОТВОР С БЯЛО СЛАДКО!!!

  5. 17
    2

    ot 30 godini nema normale stadion v Plovdiv s tozi prost kmet do tuk I boiko nai futbolen grad nema stadioni

  6. 23
    15

    От това по-голяма простотия не бях чувал, не мога да се сетя кой е Бойко Борисов, че някой да иска нещо от него и още повече как и като какъв някой иска нещо от него и очаква той да направи нещо. Той е един прост лидер на една от многото партии на политическото статукво. Пловдив Дерби , Вие предизборна кампания ли подхващате да правите на ГРОБ и Тиквата ????
    Хайде дръжте се малко по-сполучливо !!!
    Що не пишете направо че Тиквата е единствения който ще ни (У)прави, за пореден път като Боко Спасителя на белия кон.
    Когато това беше негова работа и задължение като премиер назначен на работа от НаРода, що не писахте че някой е ходил с тези проблеми при него, той какво е направил по въпроса, сега се сетихте да пишете че го молели някакви, когато той е никой и няма нищо общо с тези неща. Няма друго логично обяснение за появата на тази партенка която сте написали, освен че някъде по веригата в сайтчето ви, някой мощно лапа на Боко чепа. Видите ли, гласувайте за Боко , само той може да ви Управи.
    Много сте елементарни, дори и двама трима олигофрена да са го срещнали и да са искали някакви невъзможни неща от него, представете ги поименно като граждани, не замесвайте Локо и Ботев.
    Правите политическа агитация чрез тези глупости и се криете зад феновете на двата Пловдивски отбора

    • 18
      14

      абсолютно правилно! Буферите са долно племе и ходят за пари по митинги, шествия, затваряне на магистрали само и само да лапат кинти…и др.работи на властниците!

      • 6
        13

        1912, изглежда вие на митинги и шествия не ходите, но за сметка на това доказано сте готови и майка си да продадете за пари, какво остава за отборчето ви! Толкова ли ви е къса паметта, че забравихте няколко мача на празен стадион, защото Селяка не ви даде 500-те лева за присъствие?! Празен стадион – ужас, но факт, как един папагал не бе там от фенски съображения за подкрепа! А какво ще кажете за лизането на гъза на Ирена Кръстева и Пеевски! Каква патетична декларация само! Супер гнусна и отвратителна! Някои казват, че сто години след нас да тичате, като организация, пак няма да ни стигнете, аз ще ти кажа, че този ваш кюнлийски манталитет това никога няма да се случи!

      • 8
        12

        Ходи прави свирки на Пеевски, както направи на Цецо Василев. Жълт селянон неподмит.

      • КАКВИ БУФЕРИ ВЕ ИДИОТ НАЛИ ВИДЯХТЕ ВАШИЯ ВЕЛИЗАР МУ СЕ МОЛИ И ЛАПА НА ПЪРВА ЛИНИЯ,ВИЕ ХОДИТЕ СЕ МОЛИТЕ НА НАЙ-БОГАТИЯ БЪЛГАРИН И СВИРИТЕ

      • КАКВИ БУФЕРИ ВЕ ИДИОТ НАЛИ ВИДЯХТЕ ВАШИЯ ВЕЛИЗАР МУ СЕ МОЛИ И ЛАПА НА ПЪРВА ЛИНИЯ,ВИЕ ХОДИТЕ СЕ МОЛИТЕ НА НАЙ-БОГАТИЯ БЪЛГАРИН И СВИРИТЕ

    • 10
      4

      Българиец, твоето мнение ми се струва елементарно, необективно и политическо-пристрастно. 25 год. какви ли не политически муцуни гледахме, а стандарта на живот не е мръднал кой-знае колко, проблемните сфери, също! Корупцията, консолидирана с мафиотски схеми, също. Пълната лустрация, за да се видят зависимите хора и от кого, също, а някои от тях вече се водят олигарси!! А ти тук ми се плюнчиш и упрекваш хората, че имат гражданска позиция и поставят въпроси за решаване?! Чак олигофрени били, без дори и да ги познаваш! Само не знам в случая, кой е олигофрен! И когато говориш за елементарна политическа агитация, си прочети написаното, то е в полза на Борисов, ама ти очевидно не можеш да проумееш защо!

  7. 22
    11

    БАЦЕ МНОГО СИ ПРОПАДНАЛ НА ВСИЧКО СИ ГОТОВ САМО ДА СИ НА ВЛАСТ,СТАВАШ СМЕШЕН .НИКОЙ В ПЛОВДИВ НЯМА ДА ТЕ ПОДКРЕПИ ПОВЕЧЕ ,ЩОМ КАЗВАШ НА ТВОИТЕ ВОЖДОВЕ – КРАДЕТЕ АМА СЕ ОБИЧАЙТЕ.ЯВНО И ДВАМАТА ТИ СЕ ОТЧИТА С НЯКОЙ % ОТ ГЕПИНОТО.ТОВА Е ГЕРБ – МАФИЯ

  8. 33
    11

    Мутрата не го интересува Пловдив, нито феновете – само кинти са в главата му. Затова е мутра !

  9. 36
    11

    Олигофрени!!!Единственото ,което някога го е интересувало този изрод , е собственият му задник!

  10. 32
    10

    Тия вероятно са някви платени гербаджии вън от града ни

  11. 47
    16

    Каква помощ бе ахмаци?! Този се ебава с народа вече два мандата. Смърт за тиквата!

Коментарите са затворени