Наставникът на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян бе доволен от равенството 2:2 в контролата срещу руския Ростов, но сподели, че това няма да ги главозамае и ще останат реалисти.

“Престижно равенство, но нека не се залбуждаваме. Имахме и известна доза късмет накрая. Те са доста добре подготвен отбор. Да не забравяме, че след 12 дни играят в Европа и е ясно, че са почти на 100% готови. Ние дадохме шанс отново на почти всички да играят и постигнахме престижен резултат. Определено сме малко по-далеч от тях, много добър отбор. В защита се представихме добре. Липсва ни обаче голямата класа да се мерим с отбори като Ростов. Може само да се радваме и жалко, че нямаме повече такива контролни срещи, в които можем да си извлечем нужните поуки. Ше бъде добре, ако можем да играем винаги с такива отбори в подготвителните периоди.”, сподели Ераносян.

“Искам да се борим с по-трудни съперници и това ми беше целта още преди подготвителния лагер, дори и да загубим всички контроли,  да можем да извлечем полза от тях. Няма полза от контроли, в които побеждаваме с 3:0 и се заблуждаваме, че сме много добри. Нека да играем с такива силни отбори, които без да подценявам моите момчета, са доста по-напред от нас. Това беше един урок.”, добави наставникът.

“Говорих с наставника на Ростов. Гарантирах, че няма да имат проблеми, няма да има контузии и да играем просташки футбол. Че няма да правим сцените, които обикновено стават в тези контроли. Помолих, при евентуален червен картон да не вкарваме смени, за да предотвратим грубости. Исках да му гарантирам, че няма да им контузим играчи за мача след 12 дни.”, сподели още специалистът.

 

4 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    1

    Какво драскате ве жълтурци,вас щяха да ви мандръсат 25;0:)))

  2. 2
    11

    добре, че не си взех вълшебната чанта , иначе нямаше да вадим и тия равенства.
    Сега ще заредя и за шампионата. В Кипър ме разкриха, ама тук е Бг и ще си карам, както си знам. Аз съм Аладин с вълшебната чантичка.

  3. 13
    6

    Въобще не се заблуждаваме Едо,великани сме.

Коментарите са затворени