Още един нов футболист ще чака Ботев Пловдив при завръщането им от Турция. След като днес PlovdivDerby.com ви информира за пристигането на вратаря Иван Аврамов, Plovdivnews разкрива, че жълто-черните са на път да привлекат Виктор Генев. Той се очаква да започне подготовка с Ботев на 6 февруари, след като възпитаниците на Николай Киров се завърнат от лагера в Турция. Виктор Генев е юноша на Левски, играл е в Славия, Шотландия, Румъния и Беларус. През есенния полусезон той бе част от състава на сините. Генев е свободен агент, след като на 21 декември договорът му със сините изтече.

Дебютира в мъжкия футбол с екипа на Левски (София) на 19 март 2008 година срещу Локомотив (Пловдив) в мач за първенство на “А” футболна група.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    12

    Поредния футболист свързан с говедата. Вече спокойно можем да си сменим името на ” Левски-2″! И поредната резерва отхвърлена от повечето си бивши отбори. Терзиев и Чунчуков не ни ги дават, а това е лошо.

    • 14
      1

      Писна ми! Никой не се интересува от нас, никой не пише в нашите теми. Всичките ни фенове се правят на ботевисти и коментират само тях. Какъв е този комплекс, какво е това чудо!

  2. 2
    8

    Тоя съм го виждал със синьо шалче! Виднага сички фракции в Куматиу да го изгонят! Ай кънарииее!

  3. 36
    4

    В темите на Локо няма кой да коментира. Всичките им фенове се правят на ботевисти и си изливат злобата и комплекса в темите за Ботев. Може ли да сте толкова жалки бе? Какъв е този огромен комплекс от отбора на Пловдив? В момента в Ботев се прави нещо и то без пари и без реален собственик. Същевременно в Локо се гонят футболисти като Карагарен и Райнов. Привлечените няма да ги коментирам. Ние ботевистите обичаме отбора си, а вие локомотивците мразите Ботев. Любовта на хората прави един отбор голям! Ето затова Ботев е голям!

  4. 6
    29

    При помаците освен изгонени говеда и играчи,който за 5години нямат изигран цял мач никой не иска да идва,директора им хвърли кърпата,стадиона им гробница,Сълзътъ само ги къпи,НЯМА ТАКЪВ ЦИРК,бат Митьо Командоса ряпа да яде….

    • 26
      2

      Всъщност цирка е при вас. Истинско удоволствие е да ви четем комплексираните мнения. Чак ти се реве от злоба. При нас идват млади футболисти, а вие гоните млади футболисти. Знаеш ли кои дойдоха при вас? Знаеш ли от къде идват? Знаеш ли на колко годни са? Не! Или по-скоро не те интересува, ти трябва да си покажеш комлекса. Ето това е ЦИРК! Истинско забавление!

  5. 26
    4

    Циганите полудяха от яд пак 😀 Бахти дрипавите ваксаджии, нямат край комплексите им 😀 При нас все пак идват доста прилични играчи, още една машина от Бразилия, а при скъсаните аджисански туркофили – македонския дедо и Везалчето 😀

  6. 5
    27

    Хахахаха…още едно. отритнато говедо.Абе, пъдпъдъци на вас дербито не беше ли срещу Левски? На всеки мач вече може да си посрещате говеждия отбор с поздрава – муууууу….мууууу…мууууу
    И да научите песните на Левски!!!

  7. 6
    28

    Едно време на турците им виксхме МАЛКАТА ЧОРБА сега вече имат нов прякор: КОМАТЕВСКИЯ ОБОР!!! Разкрачили са се между два х.я- разградски и подуенски… хахахах нищо не става от Металик2010!

    • 13
      3

      Може да им викат всякък,но не им викат-ЦИГАНИ,ЦИГАНИ!!Хубавото е че и децата знаят че това не е отбор от Пловдив,а бежанци от Кюстендил!Ето и доказателството-През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ (Пловдив). На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.

      • 2
        6

        На кой викаш цигани ?
        Доскоро скандираше името на циганина от Лом Мариян Огнянов.
        Да не говориш, че една от най-големите ви легенди Атанас Пашев е пазарджишки мангал.Отбора ви се напълни с турци и чернилки тръгнал на нас да вика цигани.

        • 2
          1

          Викаш Огнянов бил циганин, а ??? Ами Кики, който единствено Циганите и Сииците го уважават , какво да кажем !!? Поне нашия е играл в националния, ма чакай какво говора за националите, като вие на 5 години един пращате в националния и то само за контроли !Огнянов поне го уважават както в Ботев така и в Левски, а сега и в Нефтохимик.А нека си спомним за Камбуров , който и в ЦСКА го мразиха.19?6 – Комплекса Ботев всяка вечер те тормози !

  8. 6
    17

    ami belia I ko4a ot 1000 deca moje I pove4e nemat na nito edin post dobar futbolist ot na6i I va6i tia dvamata razbiha me4ti te na mnogo deca nekadarnici selski

  9. 31
    4

    Ха ха ха ха ха в темите за Локо няма по нито един коментар а в темите за Ботев поне 6-7 коментара.Значи половината мразят Ботев а другата половина го обичат и всички пишат и четат темите за великия Пловдивски отбор.?
    А сега де никой ли не обича Локо ?
    Ха ха ха ха КОМПЛЕКСАРИ АРЕ ПИШЕТЕ…

  10. 7
    19

    oshte edin deto ne e igral redovno,da vazrodim i negovata kariera,po dobre s iunoshi otkolkoto s takiva

  11. 8
    33

    Егати Говедата Марш от Ботев,Къшш Говедо Нещастно!!!

Коментарите са затворени