Млад вратар от школата на Литекс пристигна днес на базата на Ботев Пловдив в Коматево, научи PlovdivDerby.com. Става въпрос за 19-годишният Иван Аврамов, който е имал разговори с жълто-черните още преди привличането на Чворович. Преди няколко дни футболистът отново е бил потърсен от спортно-техническото ръководство на канарчетата и се е отзовал, като днес е пристигнал на базата на жълто-черните. Той няма да пътува за Турция, а ще изчака мъжкия тим да се върне и да започне тренировки с тях. Към Аврамов има интерес и от Верея, но към този момент, той е предпочел да изкара пробен период в Ботев. До завръщането на мъжкия отбор Аврамов ще тренира с деветнайските на жълто-черните.

Иначе Иван е пловдивчанин, но докато защитава цветовете на Марица, той е забелязан от скаутите на Литекс и е поканен в ловешката академия. Като много малък е прекарал 2 години и в школата на канарчетата. Аврамов е бил и на няколко лагера с националните отбори до 17, 18 и 19 години.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    3

    Много вратари стават. Ако вземем този, трябва да освободим Георгиев.

    • Ако някой ще изгори, това ще е китаеца. Тогава ставаме с 3 вратаря, което е нормално. Според мен трябва да се завиши конкуренцията на тоя пост между Георгиев и Чворович, че да се стегнат малко, щото и двамата са проветливи. В крайна сметка, който е по-добър остава след лятото и другия чао.

Коментарите са затворени