“Ботев” (Пловдив) изигра първата си контролна среща от зимната подготовка. В нея “канарчетата” се изправиха в турския курорт Алания срещу един от лидерите в първенството на Унгария – “Хонвед”. Възпитаниците на Николай Киров отстъпиха с 0:2, като двете попадения паднаха в 29-ата и 84-ата минути.

Наставникът на “жълто-черните” пусна в игра общо 19 футболисти, като само трима от тях – Тодор Неделев, Крум Стоянов и вратарят Георги Георгиев останаха на терена през целия двубой. В игра за “Ботев” се появиха деветима футболисти под 20-годишна възраст.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    1

    За мен унгарците играха в тренировъчно темпо и само в опасните положения за нас се намесваха на момента. В клипа се вижда сано един Неделев и нищо, ама нищо друго! Трагичния Крум и познатата ни теагична защита. Младите се напъват, но им липсва класа. Без нови попълнения отбора ще е трагедия! Никой обаче не може да гарантира нивото на евентуалните нови, а спряганите за такива са все твърди резерви. Освен бразилците, но за тях гаранция няма. Какво като са бразилци?

  2. 7
    1

    Сал един Тошко не стига. Дано бразилците са във форма и почнат веднага.

  3. 6
    17

    Добре,че не дават положенията на Хонвед. Иначе така скълъпен репортажа изглежда добре.

    • 14
      4

      Кои положения на Хонвед? Аз поне изгледах целия мач и мога да кажа, че съм приятно изненадан от отбора и младите момчета. А вие си гледайте вас си и не се бъркайте в делата на пловдивчани.

  4. 16
    4

    Добри комбинации направиха нашите. Браво на Неделев, но без Жоао няма кой да вкарва прекрасните му извеждащи пасове. В защита пак лесни голове пуснахме. За пореден път ни вкарват от статично положение.

  5. 15
    3

    Много ялово нападение, Жоао вкарваше поне 2 от тези добри извеждащи пасове на Неделев.
    Жалко, но за момента няма кой да го замести, а тия бразилци за които се спекулира дори и да са добри ще им трябва време да свикнат с отбора, колкото по-бързо пристигнат толкова по-добре

Коментарите са затворени