Голямото чакане на някои от новите попълнения в Ботев Пловдив продължава. То ще продължи минимум до събота, когато жълто-черните ще играят контрола срещу унгарския Пакси. В жълто-черният лагер се надяват Антонио Вутов и бразилецът Виана да пристигнат преди самия мач и евентуално да вземат участие в него поне за по 30 минути. И двамата са водили тренировки и са тренирали и не би трябвало да са много назад във физическо отношение, което може да подтикне Николай Киров да ги използва още в тази проверка, стига те да пристигнат в часовете преди нея. В петък пък Лудогорец играят с Тренчин (Словакия). Това е поредната контрола на разградчани, след която Ботев очакват да научат, дали Георги Дерменджиев ще склони да пусне бранителят Георги Терзиев при канарчетата под наем. Лудогорец обаче имат контрола и в неделя (29-ти), като няма да е изненада, ако на Ботев им се наложи да чакат и тази проверка на шампионите да мине, за да получат желания отговор.

Припомняме, че Ботев вече официализира два трансфера. Лазар Марин и Чворович парафираха с жълто-черните, и заминаха с тима за Турция. В лагера на жълто-черните има и един футболист на проби – братът на Лазар Никола Марин.

14 КОМЕНТАРИ

 1. 1
  9

  РАЗБРАЛИ СА,ЧЕ СЛЕД 2 МЕСЕЦА ОДИТ И ЗАКРИВАНЕ И БЕЖ ЛИСКЕ ДА БЯГАМЕ….КОЙ Е ЛУД ДА ЯДЕ НАРОДНИ ФАФЛИ

  • 4
   1

   Сега кажи кои дойдоха при вас? От къде идват? Години? Кажи и защо избягаха юношите ви?

 2. 7
  13

  Кой ще иска да го посрещат с циганин и турчин?!? нормално е никой да не иска да играе в този турско-цигански отбор от 2010

  • 7
   2

   Нас насякъде по стадионите любезно ни посрещат с ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ.

 3. 11
  12

  Може да се бъзикате с Мариян Огнянов,да може да е циганин,но той е най-голямата звезда играла в новият Ботев 2010. Мангал е звездата на жълто-чернитят отбор. Идол на на всички фенове на Ботев 2010 .

 4. 12
  24

  Да не ги е ухапало куче бразилските циганета, че още ги няма.

  • 26
   9

   Какво куче бе, пич, това да не ти е Столипиново!

  • 8
   2

   Да , майка ти “лошата кучка” им нахапала патките!

  • 29
   9

   За този индивид буфер не е точната дума,този е БОКЛУК!

 5. 14
  41

  Изчакани се чакалото вече. Закривайте, за да не се мъчим.

  • 36
   10

   вас отдавна ви закриха. и Велбъжд се премести в Пловдив! Купата е в Кюстендил – при Наков, а не при Бонев, хахахааааааааа!

  • 19
   3

   Ти специално ще се мъчиш, докато пукнеш. Това поне е сигурно.

Коментарите са затворени