Предложение за опрощаване на дълговете на двата пловдивски футболни клуба „Ботев“ и „Локомотив“ трябваше да се разглежда днес от общинските съветници. Това няма да се случи стана ясно преди началото на сесията. Общински съветници обсъждаха, че има правни грешки в предложението и то ще бъде отложено за следващата сесия. Според председателят на ОбС Савина Петкова причината е, че при наличия на дела и изпълнения на ЧСИ спогодбата трябва да мине през Комисията за спогодби. Тя допълни, че чак след това може да влезе в ОбС.

 

Финансовите борчове на отборите към общинската хазна възлизат на близо 250 000 лева  – 146 191лв. на “Локомотив” и 103 083 лв. за „Ботев“. Сумите са натрупани от неизплатени концесионни вноски за подлеза на Централна гара и стадион “Христо Ботев”.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Е те са го написали и са го изпратили, но този път до Г-н Делян Пеевски, че да е на хаир!!!

  2. 9
    5

    Циганите са уникално просто племе. Готови са да се набутат със 150 бона, само и само жАлтитИ да са вътре със… 100 😀 😀 😀

  3. 9
    14

    Загиваме братя канари. За ги ва ме. Млади и зелени. А как хубаво почна всичко през 2010-та.

  4. 10
    13

    Супер ! По-хубаво , че стана така ! За да опростят на турците дълга искаха и нашия 🙂 по-добре да си платим и да ги видим турците как ще си платят тяхния 🙂 хубавото така е , че не могат и концесията да развалят хахаха цирка е пълен при тях !

    • 6
      4

      Има опасност да се задавиш в циганската си слюнка от злоба и да изпуснеш анална течност от напън против жълтите таке че моля те манго спри да миришеш ако може !

      • 4
        7

        Хахаха миризмата идва от теб жулТУРЧЕ 😉 виж вземете драснете едно писмо до Ирен Кръстева в това поне ви бива нали и без това искате да се гъзете на Пеевски 🙂 мисля , че сега е момента за писмото 😉

  5. 11
    2

    vsichkata rabota na obshtinata e takava,sabrali sa se vse nekadarnici da ni upravliavat

  6. 7
    22

    АХАХАХАХАХАХХАХАХА браво! Приятно вадене на 100 бона на отбор без собственик! В група и съдбата на ЦСКА се помирисва все повече и повече

    • 15
      9

      ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА А ВИЕ КАТО ИМАТЕ СОБСТВЕНИК АЛКОХОЛИК,ДА НЕ БИ ДА ИЗВАДИ 150 БОНА А БОКЛУК МИРИЗЛИВ….

Коментарите са затворени