Ботев е на път да осъществи  първи сериозен трансфер за зимата. Жълто-черните са близо до привличането на Антонио Вутов, пише Пловдивнюз.

Юношата на Левски подписа с Удинезе през януари 2014 г. Там обаче не успя да се наложи и премина в третодивизионния Козенца, а след това в Лече и там обаче младокът не получава много шанс за изява. С Лече има записани 9 мача, но в повечето е влизал като резерва. Именно затова атакуващият халф е решил да се завърне в България, където има повече шанс за изява.

Вутов вече е уредил нещата си в Италия и е уточнил всичко с жълто- черните. Очаква се той да пристигне в Пловдив утре, за да подпише договора си с Ботев и да започне подготовка с отбора.

10 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    17

    топлата връзка говедата-жълтите малоумници пак е в действие! баси оптврата сте тва жълтото ДПС!

  2. 8
    8

    Пак говедо, пак провалил се в чужбина…..

  3. 17
    8

    Талантливо момче е !Но да го обвържат с по -дългосрочен д-р.Ако с Жоао имахме такьв д-р ,щяхме поне 2 милиона да се вземат от него.

      • 3
        3

        Уау ,много си оригинален !Евала,обичам лютеничка сьс сиринце,в нослето и после сьм чук!

  4. 9
    16

    Пак ли говеда ще обиграваме?? Ние сме прокълнати от някой син шаман. Томето Русев или Вальо Грънчаров са ни проклели. Мръсни долни говеда.

    • 12
      7

      Гледай сега до скоро всеки по талантлив отиваше или в цецка или говедата.Важното е да играе ,и на по кьсен етап да донесе пари на клуба!

      • 4
        7

        Тоя ли е талантлив? Стига глупости? Той ако беше добър нямаше да е резерва в отборчета от 4-та италианска дивизия. 33 кг. мокър пфф добър.

        • 3
          1

          Виж това е мое виждане,но да го взимаме за 6 месеца няма никакьв смисьл!

      • Той ще е преотстъпен…Какви пари сънуваш?

Коментарите са затворени