Президентът на Славия Венци Стефанов заяви пред Sportal.bg, че “белите” проявяват интерес към национала Мартин Райнов. Футболистът се оказа ненужен в Локомотив (Пловдив) и скоро ще стане свободен агент.

“Славия има интерес към Мартин Райнов, но неговият мениджър каза да изчакаме, тъй като имал намерение да го праща в чужбина. Славия да не е чакалнята на Централна гара, че да чакаме. Това е Славия, този нещо се е объркал”, заяви Стефанов пред Sportal.bg.

Междувременно PlovdivDerby.com разбра, че Локо Пд днес са официализирали раздялата си с Бирсент Карагерен. Договорът на Райнов с черно-белите все още не е разтрогнат, показа проверка на PlovdivDerby.com. На Лаута очакват завръщането на собственика на тима Христо Крушарски, за да стартират преговорите за раздяла с Райнов.

“Не мога да кажа много неща, защото имам действащ договор с отбора на Локомотив (Пловдив). Видяхме се с Едуард Ераносян и той ми заяви, че няма да пътувам за Турция. Предполагам, че има причина и може би я знам, но няма да коментирам сега. Другата седмица ще имам по-голяма яснота за бъдещето ми. Има запитвания от няколко отбора, но наистина няма нищо конкретно”, коментира Мартин Райнов.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    11

    Мани го тоя Райнов.. Като слуша майка си за Локото заслужено му биха шута. Сега да си вземем обратно Данчо Тъча и Електричката и ще мачкаме наред …САМО ЛОКО

  2. 12
    8

    100 хиляди лева да дава дебелия, иначе ще гледа Райнов през крив макарон

Коментарите са затворени