Вече повече от седмица отборът на Ботев Пловдив се готви и е в лагерен режим на базата в Коматево. Почти всеки ден канарчетата тренират двуразово, а натоварванията са доста тежки.

“Нормално е в този период от подготовката на футболистите да им е по-тежко. Не съм чул някой да се оплаква. Новият кондиционен треньор си върши много добре работата. Мога да кажа, че всичко върви по предварително начертания план”, заяви пред PlovdivDerby.com старши-треньорът на Ботев Николай Киров.

По програма канарчетата имат запланувана контрола за четвъртък срещу със Созопол. Приятелската среща е предвидена за 13:30 часа. “Утре ще решаваме за контролата. Виждате, че времето е неблагосклонно и не спира да вали сняг. Утре окончателно ще трябва да стане ясно ще се играе ли този мач или не”, обясни специалистът.

Във връзка с пропадналия трансфер на Даниел Кайзер Киров заяви: “Не мога да коментирам, защо са пропаднали преговорите. Първо не е правилно и второ не е от моята компетенция. Моята работа е да кажа искам ли играча или не. Селекцията е отворен процес и не изключвам да потърсим друг играч, който да замести Кайзер.”

Футболистите на Ботев Пловдив няма да получат почивка преди заминаването за Турция, разкри още Белия. Той коментира, че на играчите ще им се наложи да почиват, докато пътуват.

 

 

4 КОМЕНТАРИ

  1. 12

    Пропадането на трарсфера на Кайзер е бял кахър , спямо пропадането на Ботев при управлението на Палийски и шайката му приб,ижени некъдърни лакеи.Шофьора злаупотребил с финансови средства с малко по-малки от сумата за трансфер на Кайзер , друг купува скъп тор , трети е отключил заключената врата и всички продължават да се водят на работа в клуба.Защо , отговорете си сами.Рибата се вмирисва от главата, ако някои от феновете не знаят.

  2. 7
    9

    Бел, дръж се още малко остана. Ти си истинска майна.

  3. 17
    10

    Евала братя мангали мани ги тия гяури от Ботев ние сме циганското Локо. Нашите идоли са Четин и Аяд Хамуд все православни.

Коментарите са затворени