Вратарят Даниел Кайчер няма да подпише с Ботев Пловдив. Днес той е информирал канарчетата, че от настоящия му клуб са му поискали пари, за да разтрогнат договора му. Това е накарало поляка да отхвърли офертата на жълто-черните, разкриха от клуба. От там уточниха, че Кайзер не е получил писмено предложение, а само е постигнал устна договорка с Ботев, на която днес е трябвало да даде отговор. Така Ботев Пловдив остава с едно едиствено ново попълнение към точи момент и това е Лазар Марин, който подписа с канарчетата за 18 месеца.

15 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    17

    Много Ми-та, много нещо. То и за Ботев е така. “Ми” ще го има ли Ботев?

  2. 10
    20

    Тоя чисто си избяга, като дойде и видя, къде е попаднал.На никой не му се играе при селяндурите от Коматево.

    • 5
      3

      Тоя избяга по пътя по който Барт не дойде въобще.А бе къде е Барт.

  3. 10
    17

    Мартин Димитров изглежда, че има качества и по-добре него да нагаламе. Полякът би бил необходим само, ако се освободим от неубедителния до тук Георгиев.

  4. 6
    8

    В заглавието Кайзер в статията Кайчер..Накрая няква Полска шунка да те се окаже

  5. 5
    26

    Вместо да се правите на забавни отивайте да копате на рогошките …. че ония взема-дава !

    • 18
      9

      ДАНО БАЩА ТИ И МАЙКА ТИ ГО ИЗПРЕВАРЯТ,ИЗРОД МРЪСЕН,ЕТО ТОВА Е ТИПИЧНИЯ ЖЪЛТУР,ЗЛОБЕН,БЕДЕН И НЕЩАСТЕН,ВЕЧНО ДА СЕ ГЪРЧИШ В НЕЩАСТНИЯ ТИ ЖИВОТ

  6. 13
    15

    язък! таман викам ще гледаме шоу- вратар от изпадащ третодивизионен отбор с най-голямата заплата в ботяфспорЪ… ама шоуто се отлага! тоя като идва от такъв отбор тея не са ли аматьори? кви пари

    • 16
      12

      Не ние взимаме 38 годишен играч който за послено е играл в Трета Лига на България където е по зле и от Полската …Ще интересно дали след мачовете ще се събират на Белот и бира дърртите !!!!

      • 3
        4

        Абе,смешко Иван Стоянов да ти припомня ли от къде дойде в катуна,от таксиметровата пияца,а сега го изгонихте защото не можете да си го позволите….

  7. 21
    17

    ПУК, ХА- ХА- ХА ИСКАЛИ БИЛИ ПАРИ, ТОЯ КАТО Е ВИДЯЛ КЪДЕ Е ПОПАДНАЛ И СИ Е БИЛ КАМШИКА С 200,НЯМА ТАКЪВ ЦИРК,ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА НИ ЗАБАВЛЯВАТЕ….

  8. 20
    38

    ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХ
    НЯМА КРАЙ ЖЪЛТАТА ЗАБАВА. ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ ВСЕ ТАКА ДА НИ ВЕСЕЛИТЕ, КОМИЦИ

Коментарите са затворени