Вратарят Даниел Кайчер няма да подпише с Ботев Пловдив. Днес той е информирал канарчетата, че от настоящия му клуб са му поискали пари, за да разтрогнат договора му. Това е накарало поляка да отхвърли офертата на жълто-черните, разкриха от клуба. От там уточниха, че Кайзер не е получил писмено предложение, а само е постигнал устна договорка с Ботев, на която днес е трябвало да даде отговор. Така Ботев Пловдив остава с едно едиствено ново попълнение към точи момент и това е Лазар Марин, който подписа с канарчетата за 18 месеца.

15 КОМЕНТАРИ

 1. 7
  17

  Много Ми-та, много нещо. То и за Ботев е така. “Ми” ще го има ли Ботев?

 2. 10
  20

  Тоя чисто си избяга, като дойде и видя, къде е попаднал.На никой не му се играе при селяндурите от Коматево.

  • 5
   3

   Тоя избяга по пътя по който Барт не дойде въобще.А бе къде е Барт.

 3. 10
  17

  Мартин Димитров изглежда, че има качества и по-добре него да нагаламе. Полякът би бил необходим само, ако се освободим от неубедителния до тук Георгиев.

 4. 6
  8

  В заглавието Кайзер в статията Кайчер..Накрая няква Полска шунка да те се окаже

 5. 5
  26

  Вместо да се правите на забавни отивайте да копате на рогошките …. че ония взема-дава !

  • 18
   9

   ДАНО БАЩА ТИ И МАЙКА ТИ ГО ИЗПРЕВАРЯТ,ИЗРОД МРЪСЕН,ЕТО ТОВА Е ТИПИЧНИЯ ЖЪЛТУР,ЗЛОБЕН,БЕДЕН И НЕЩАСТЕН,ВЕЧНО ДА СЕ ГЪРЧИШ В НЕЩАСТНИЯ ТИ ЖИВОТ

 6. 13
  15

  язък! таман викам ще гледаме шоу- вратар от изпадащ третодивизионен отбор с най-голямата заплата в ботяфспорЪ… ама шоуто се отлага! тоя като идва от такъв отбор тея не са ли аматьори? кви пари

  • 16
   12

   Не ние взимаме 38 годишен играч който за послено е играл в Трета Лига на България където е по зле и от Полската …Ще интересно дали след мачовете ще се събират на Белот и бира дърртите !!!!

   • 3
    4

    Абе,смешко Иван Стоянов да ти припомня ли от къде дойде в катуна,от таксиметровата пияца,а сега го изгонихте защото не можете да си го позволите….

 7. 21
  17

  ПУК, ХА- ХА- ХА ИСКАЛИ БИЛИ ПАРИ, ТОЯ КАТО Е ВИДЯЛ КЪДЕ Е ПОПАДНАЛ И СИ Е БИЛ КАМШИКА С 200,НЯМА ТАКЪВ ЦИРК,ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА НИ ЗАБАВЛЯВАТЕ….

 8. 20
  38

  ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХ
  НЯМА КРАЙ ЖЪЛТАТА ЗАБАВА. ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ ВСЕ ТАКА ДА НИ ВЕСЕЛИТЕ, КОМИЦИ

Коментарите са затворени