“Ботев” (Пловдив) привлече отново в редиците си Лазар Марин. За трансфера PlovdivDerby.com ви информира първи. 22-годишният левичар подписа договор с клуба за срок от 18 месеца и ще се присъедини към подготовката на “канарчетата” още днес следобед.

Юношата на “Спартак” (Пловдив) ще започне втория си престой в “Ботев”. Той бе привлечен в началото на 2012 г. и дебютира с жълто-черната фланелка още същата година в “Б” група. Впоследствие Лазар Марин натрупа 48 мача и 3 гола в актива си за клуба.

Левия бранител се раздели с “Ботев” през лятото на 2016 г., след като договорът му не бе подновен от тогавашния старши треньор Николай Костов. Последва трансфер в ЦСКА и само шест месеца по-късно завръщане в Пловдив.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    6

    Честит Банго Васил, скъпи мой жълтъри!

  2. 12
    22

    Тоя дето преди няколко месеца го кълняхме като най-големия продажник, сега трябва да му се радваме ли??? Избяга в ЦСКА, като видя зора в Ботев. На това се вика футболна проститутка.

    • 20
      9

      Поне не се изхвърлил като една истинска проститутка /или курва/-ЦСКА си е ЦСКА!!Или се лъжа?Коя беше тая мъстия а?

  3. 33
    10

    Айде сега ония троянски кон ( или по-правилно тролей) Крумчо да си събира партакешите и да се омита,няма мач в който да не се е осирал.Да тича като муха без глава из Монтанско и да им троши нервите този бездарник.Марин е 5 пъти по-стабилен на левия бек!

    • 22
      10

      Aбсолютно! И Филип Филипв е 100 пъти по-добър от некадърника Крум Стоянов. Не съм си правил труда да броя колко точки ни е коствал, но се сещам веднага за 5 гола абсолютно по негова вина. Без да се замислям! Как ни го натресоха този, още се чудя – пълен бездарник. А той и в ония слаб отбор на буферите от минлата година, е бил пълна пейка!

Коментарите са затворени