Футболистите на Локомотив Пауло Серджо Телес и Парвизджон Умарбаев се присъединиха към отбора. “Черно-белите” стартираха своята подготовка в понеделник, а двамата играчи от днес са на разположение на треньорския щаб на Локомотив, начело със старши-треньора Едуард Ераносян.

Ето какво заяви Пауло Серджо Телес пред клубния сайт:
“Радвам се изключително много, че се завърнах на стадиона след толкова време. Щастлив съм да бъда тук. Тези 8 месеца, през които се възстановявах, бяха много тежки за мен. Фенове на отбора, както и мои близки приятели постоянно ми вдъхваха кураж. С тяхна помощ аз всеки ден се чувствах все по-добре и днес отново съм тук. Нямам търпение да се завърна в игра за Локомотив.”

11 КОМЕНТАРИ

  1. 11
    2

    2 О Т ДОСТОЙНИТЕ КАВАЛЕРИ НА ЧЕРНОБЯЛАТА РЕЛИГИЯ…СЕ ВЪРНАХА УСПЕХ МОМЧЕТА …А ВИЙ СИ ЗНАЙТЕ….. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

  2. 6
    16

    Добре дошъл отново! Айшето те чака. Ще ти направи циганска баница и супа от троскот. Хареса малката щерка, земи я да я ползваш поне докато си тука. Две три дечиня да и направш, все е кяр.

    • 16
      5

      Айше е майкат ти .Жълтата курва където е праскат на Скобелева и ражда копелета,помиарчета

    • 10
      3

      Точно тоя, дето го коментираш такъв ще ви го набие в Коматево, че ще се чудите откъде ви е дошло.Вие и на Умарбаев се подигравахте за таджикистанския Меси, но такъв ви го заби, че ще го помните докато сте живи.Густо ми става, когато всичката помия, която хвърляте върху нас се връща, като бумеранг срещу вас!

  3. 22
    4

    Сърцат футболист и беше двигателя на отбора.Дано си върне формата по бързо. Успех Серджо и да вдигнеш шампионската титла с Локомотив Пловдив! Само Локо !

  4. 22
    3

    Супер новина, ще пия по една хубава ракия за двете момчета с големи сърца

  5. 24
    2

    Сержо е голям пич, и добър футболист! Добре дошъл и дано контузиите останат само спомен!

Коментарите са затворени