Старши-треньорът на Локомотив Пловдив посочи каре футболисти, които според него са бъдещето на черно-белите. Според специалистът пред Ияд Хамуд, Димитър Велковски, Стефан Йефтоски и Умарбаев има голямо бъдеще, стига с тях да се работи правилно.

 

17 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    3

    БАХТИ МАНГАЛИТЕ СМЕШНИ … ВИЕ НИКОГА НЯМА ДА ИМАТЕ ДОМ .. БЕЖАНЦИ МАМИЧКАТА ВИ ДЕЙБА МАНГАЛСКА СТОЛИПИНОВСКА …

  2. 3
    5

    бе кой си ти бе? треньор, дето му купиха титлата през 2004-та. с мазила и хапчета става нали, за това те изгониха от Кипър, а трябваше в затвора да те вкарат! Еду оксиместерона! Доказано е, че Ераносян редовно е доставял хапчета с неясен произход, които е представял за витамини и кофеин (впоследствие се установява, че става въпрос за забранения анаболен стероид оксиместерон). Употребата на въпросните медикаменти е била повсеместна сред възпитаниците на българина и практически целият отбор на АПОП е бил допингиран. “Около час и половина преди всеки мач треньорът Едуард Ераносян е давал на своите 11 титуляри две кръгли бели хапчета, едно малко и едно по-голямо. През есента на 2008 г., когато Едо е треньор в Кипър, той взима при себе си за помощник Радко Калайджиев – бивш футболист на “Берое”. Калайджиев заминава за Кипър през октомври или ноември 2008-а. Няма и една седмица след това и избухна скандалът с Ераносян и той изхвърча от Кипър. В Пловдив усилено се говори, че именно Радко е доставял хапчетата на Едо за футболистите”. Наказан е да не практикува от 2 април 2009 до април 2013г.

  3. 1
    4

    По-добре да бяхме взели Иван Стоянов, който селяните от Коматево изгониха, защото нямат пари да му плащат заплатата отколкотомтова недоразумение от Словения.

    • 1
      3

      Да бе, да… Той е много млад за нас. След 5-6 години го взимаме.

      • Да жълтите гъзинки харесват по-дъртички да ги онождат, щото го правели по-качествено! Това е причината арменецът да взима по-дърти, но по-качествени жълти е@ачи.

  4. 10
    22

    Едо духай! Изгони свестни, остави дърти бубараци. Вън, мошенник!

    • 6
      1

      Стига си се пенил, жълтур смотан! Еее дейба, кюнлията вари го, печи го, остава си кюнлия, няма спасение…

  5. 6
    12

    Аз като ви казвах,че Ияд Хамуд е бъдещето на черно-белите,не вярвахте……

  6. 13
    2

    Малко се поинтересувайте от народността на дадените играчи и тогава коментирайте кой какъв е ! 🙂 След като не знаете по-добре не коментирайте!

  7. 15

    Димитър Велковски , Стефан Йефтоски поправете си го 🙂

Коментарите са затворени