Днес в Коматево чакат да се появи Лазар Марин, с който да бъдат проведени финалните преговори и играчът евентуално да официализита завръщането си при канарчетата, научи PlovdivDerby.com. Също днес своя договор с жълто-черните може да подпише и полският вратар Кайзер, който по предварителна договорка трябваше да остане 2 дни на проби, най-вече заради медицинските тестовете, които жълто-черните искаха да му направят. Иначе самият страж е гледан от новия – стар треньор на вратарите на канарчетата и е одобрен от него. Ако Белия, каже днес “Да” на голкийпъра, той ще парафира своя договор с жълто-черните. До момента Ботев Пловдив няма нито едно официално ново попълнение, но това може да се промени днес. Припомняме ви, че в състава се върнаха шестима футболисти, които бяха преотстъпени – бранителят Георги Купенов, халфът Радослав Апостолов и нападателите Рангел Игнатов, Исмет Рамадан, Борис Тютюков и Емил Камберов. При жълто-черните проби кара и братът на Лазар Марин – Никола.

Нападателят на Ботев (Пловдив) Омар Косоко продължава да е на системи и антибиотици заради тежък грипен вирус, с който се прибра в Пловдив след зимната си ваканция във Франция. Бившият играч на ЦСКА и Литекс е изолиран от съотборниците си, за да не ги зарази, но се очаква до понеделник да бъде напълно възстановен.

Продължават тежките разговори с тримата ненужни в Ботев – Кикарин, Иван Стоянов и Кутев. Както вече ви съобщихме преговорите с тях води Асен Караславов, който е натоварен със задачата да се разбере с играчите по възможно най-безболезнения от финансово естество за Ботев начин. Междувременно стана ясно, че към Стоянов и Кикарин интерес има от Нефтохимик.

4 КОМЕНТАРИ

    • 5
      2

      ше кацне, ама не при нас циганите..
      то при нас кой да дойде , освен бабирици

  1. 6
    17

    Източник от централата на БФС довери, че това се прави заради големите борчове на канарчетата и закъснели плащания към НАП и НОИ. Не е изключено, ако ПФК Ботев 1912 не намери свежи пари напролет и продължава да затъва, да остане без лиценз за следващото първенство. Според близки до ръководството на клуба от началото на годината месечният бюджет на жълто-черните е свит над два пъти – от 190 000 на 90 000 лева.

    • 8
      2

      уф , те и нашти не са изчистини още.. ама минавами по край капчука за сега

Коментарите са затворени