Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски тази година направо настигна боса на Славия Венци Стефанов, поне що се отнася до футболни лафове. Крушарски обяви за голмайстора на „черно-белите“ Мартин Камбуров, че освен по голове, няма стигане и на маса.

Ето и още от лафовете на бизнесмена:

– Ще напомпам играчите с вино. Ако не бяха играли, щяха да ядат бой

– Луд съм. Ще правя от Локо (Пд) бижу. Треньорът, който ще поеме отбора, трябва да се съгласява с мен.

– Настроението в Локо (Пд) е пивко

– Режа крака, ако някой симулира

– Подписваме с Ривър Плейт, можем да идем на зимна подготовка в Монтевидео

– Камбура няма стигане и на маса. Срещу него да тичаме, няма да го настигнем

– Правим ракети за Космоса, та един Ияд Хамуд ли няма да задържим

– Ще докарам климатици и облаци на Илиан, ако му е много горещо

– Дано да стаге хубав мач с Ботев, че нещо колегите много взеха да дават на задна

– Постоянно ми звънят да ми дават акъл, ама аз си имам – да ми дадат пари

– Ако някой участва в черно тото – ще му отрежа главата

– Илиан успя да прикотка Иван Иванов, а през лятото ще доведа поне някой като Лео Меси

– Ще плащам срещу Левски, докато не почнат да уважават Батето. Както е тръгнало, Хамуд ще вкара на Левски и ще го предложат за президент на България

8 КОМЕНТАРИ

  1. 12
    9

    Кур за жълтите педали, е най-убавия лаф на брат Ицо за 2016-та.

    Весела Нова Година

  2. 16
    9

    Старо куче е Крушарски , знае кое как се прави .

    Наздраве на истинските майни !

  3. 24
    13

    Най-важното за 2016-та беше, че два пъти шибахме жълтите. Догодина вече ще ги закрием с лекота. Няма кой да търпи повече тая жълта стан да цапа красивото Коматево

    • 10
      12

      Че Кюстендилци кой ги брои за Пловдивчани?Те са си просто наематели!Колкото за най важното,дано догодина пак да е то,докато оберете черешите.Е, ай да речем и кюстендилските сливи.Иначе ето кой не е закрит,а ЗАЛИЧЕН!!-През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ (Пловдив). На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.” И за това си има съдебно решение- ДВ бр. 102 Вторник, 27 ноември 2001 г. Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ с решение № 4460 от 24.VII.2001 г. по ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб “Велбъжд” – АД: вписва ново седалище и адрес на управление – Пловдив, кв. Лаута, стадион “Локомотив”. Айде весела нова година!!

  4. 26
    15

    Тъпи жълтури, пуснете ” незабравимите гафове” на жълтия цирк! То не беше “соасение” то не беше нов стадион, то не беше класиране пред Локоморив, то не беше борба за тройката…..и накрая кво стана???? Припомнете на читателите и безбройните закани преди дербитата тази година, припимнете за селските прояви на цълтите фенове, припомнете за Костов и Чандъров…! Кажете и какво стана с “Каузата” и другите провалени и изкуствено преувеличени инициативи на безпомощност от страна на жълтурите! Крушарски каквито и лафове да е казал, този човек води Локомотив напред и е обичан сред феновете на клуба! Това е по- важното! Вечно жълти балони, вечно измислени статии за тях и накрая все а насрани гащи!

    • 8
      13

      Това май забравяш нещо-нов стадион на Лаута,ЧИТВЪРТА КАТЕГОРИЯ!!! ДВЕ бази,едната високо,високо,високоооо,у Говидарци,другата на десетина километра- Строево,спортно школо което ще е единствено в Европа,рейс от общината дет ще вози тия дето ПАРИТЕ са КЪТ,до незнам къде да се прочуват из Ифропата,и какво ли не?И на края,да ви е жив и здрав Клушаря,скоро цирка ще е пълен!!Той и Коко збъдваше мечти,нъл тъй?

Коментарите са затворени