“Празните стадиони и отливът на публиката са най неприятното нещо, което се случи през изминаващата година.  Надявам се и ние в най-скоро време да се върнем в нашия дом, пожелавам го и на Дунав и Черно море. Видяхте, какво се случи в Горна Оряховица, когато отборът се прубра в дома си. Ако зрителите се върнат, мачовете със сигурност ще станат по-зрелищни и нивото на футбола ще вдигне много.

Пожелавам си през следващата година да успеем да развием качествата на нашите млади таланти.

Шампион ще е Лудогорец, а за Европа ще се борят ЦСКА, Левски и Черно море.”

5 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    2

    Мале каква простотия се лее надолу!!Ужас!

    • 4
      3

      Тия,закритите,даже заличени са други-През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ (Пловдив). На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”Това е!

  2. 16
    11

    кви Колежи кви 5 лева, къде са парите от Клаузата педерасчета гърбави КПБП. Защо до сега не хванахме 5 човека да им даваме по 1,000 лв и да бачкат по малко кофража, зидария и само да плащаме да идват камиони да леят бетона. Курвите КПБП са виновни за кризата и отлива на публика.

    САМУИЛОВ, НЕ ПУСКАЙ ТЕЗИ ПАРАЗИТИ НА СТАДИОНА ДОКЪТО НЕ ТИ НАПРАВЯТ СВИРКИ И ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ НА ХОРАТА ОТ КАУЗАТА

  3. 13
    20

    абе ТЪПАК – като не играете нищо, кой да идва да ви гледа? Базата сме я пълнили когато имаше отбор, игра, победи!
    с ТЕБ НЕКАДЪРНИКО, това няма да стане, защото си един шушляк.
    та, вземай си парцалите и изчезвай завинаги от Ботев !

Коментарите са затворени