Преди 10 дни PlovdivDerby.com първи ви съобщи, че Локо Пд са на път да привлекат в редиците си шампиона с Лудогорец Шоко. Днес Gong.bg съобщават, че се  чака единствено одобрението на трансфера от страна на клубния бос Христо Крушарски, който е в Латинска Америка по бизнес дела и ще се върне в България на 20-и декември. Ако собственикът е готов да одобри такъв трансфер, то в Локомотив ще задействат веднага осъществяването му.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Антон Карачанаков и Диего Фераресо ги освобождават от Краков! Ето ти го нападателя и левия бек, ако можем да си върнем Иван Иванов, за когото се твърди, че гърците ще го освобождават да направят отново тандем с Киро и Виданов да мине в дясно защитата “заспива”.Ето ти я селекцията! Защо Едо твърди, че зимата било трудно да се привлекат качествени футболисти?! Всичко може само желание и пари да има.

  2. 12
    14

    Аз не съм толкова ентусиазиран! За кво ни е този пъдпъдък? Виж да вземем от Монтана ония черния отзад да кажа браво, ама тоя дето и Монтана го освобождават, закво да се радвам?!Едо с такива баберици ли мисли да се подсилваме?

  3. 22
    11

    Кво ми пишете за тоя,а не пишете,че Ботевъ взема Какалов,ай канарие…

Коментарите са затворени