Локомотив Пловдив загуби гостуването си в Разград с минималното 1:0. Черно-белите играха нахъсано и с високо вдигнати глави след серията победи, които постигнаха в последните мачове, като в края на мача имаха няколко ситуации, в които можеха да вгорчат вечерта на “героите” от Парк де Пренс.

В 9-ата минута след грешка на гостуващата отбрана Марселиньо отне топката и подаде към Вандерсон, който стреля опасно, но покрай лявата греда на Ел Харуби.

В 31-ата минута и Кешерю опита да изненада пловдивския страж, но Ел Харуби отново спаси. Последва много сериозен натиск на домакините, който даде резултат в 34-ата минута. Тогава Дяков подаде към Марселиньо, той от своя страна подаде към Кафу. Нападателят финтира Котев и с техничен диагонален шут в долния ляв ъгъл вкара за 1:0 за Лудогорец.

В 39-ата минута Локо осъществи добра атака отляво. Иван Горанов намери Бакалов, но бившият футболист на орлите стреля над вратата. Това бе първата реална възможност за състава на пловдивчани.

Четири минути след почивката разградчани като по чудо не вкараха втори гол. Марселиньо изведе Кафу, който стреля силно от десетина метра, но в напречната греда.

21 КОМЕНТАРИ

  1. Добре, че големия Локомотив от време на време пада за да има искрица радост в гнусния и жалък живот на жълтия мангал!

  2. ако Камбурчето беши играл щехме да ги бийм братята от Делиормана. Ама ,нейсе ше ви дойдат тук и ше им спукаме циганските газове. то и нашти са цигански ,ама карай.

  3. Един мач в който се игра срещу противник изчерпан физически и психически след успеха който постигнаха в Европа. В целия мач нито един удар във вратата на Лудогорец.

  4. Андрей, ще се усмелиш ли да питаш Едо, защо отписа мача с Лудогорец?
    Как така Камбуров го заболя зъб точно преди този мач? Защо не игра Ванче и Крумов? Затова стадионите са празни! Хората не са прости!

    • Контузени са Ванчето и Крумов ве идиот не търси под вола теле:))

  5. CIGANI vs CIGANI – да беха ни дали поне 1 точка

  6. Жълтите да си затварят разбрани те дирекция 4 куга с нафта оказали им втъкнах а….
    Скрийте се недоклатени дънни риби …..

  7. макс 70-80 човека, а какви призиви за деснат имаше

  8. Как завърши епичната битка между човекоподобно и плексиглас?

  9. Добре играхме, накрая можеше и да изравним. Добри са тия мърши турски, само на тях не може да се опрем на гостуване. Важно е, че малкия сюнет в жълто го разпрахме.

  10. цял мач – 2 удара, да ви е.а циганския отбор, кривокрак. с Камбата и без него – все това.

    • Ти кво искаш ве като нас ли 4-0 на отпориха нафтата ама имахме 3 удара иначе.

  11. Добре играха, липсва ни Камбура. Вижда се че заслужаваме място в 6-та, браво на Едо. А лудогорец се очертават като най-противния тим в шампионата.

Коментарите са затворени