Организаторите на празненствата по случай 90-годишнината на Локомотив Пловдив спазиха своето обещание, да ги увековечат в специално DVD! То вече е готово, показа наша проверка. В PlovdivDerby.com вече разполагаме и със снимки на обложката и самият диск. Те ни бяха любезно и ексклузивно предоставени от организаторите на събитието. Така читателите на PlovdivDerby.com стават първите, които виждат юбилейното DVD.

В него феновете на Локо Пд ще могат да видят най-запомнящите се моменти от празничния 6 септември 2016 г. На тази дата на Лаута се проведоха тържествата по случай юбилея, които продължиха цял ден. Във филма място са намерили кадри  от демонстративните мачове на децата от школата, фенския турнир, приятелския мач със Спартак Миява и големия концерт, с който празненствата завършиха.

PlovdivDerby.com научи още, че в юбилейния диск специално място е отделено и на официалния клип към най-новата песен на Локомотив Пловдив.

Първите DVD-та ще бъдат на разположение на най-запалените феновете на Локо Пд по време на Черно-бялата Коледа, разкриха пред PlovdivDerby.com издателите му. По време на традиционното коледно тържество ще бъде пусната ограничена серия от DVD-то. След това, то ще бъде на разположение и във фенмгазина на Лаута, от където всеки желаещ ще може да се сдобие с него.

 

6 КОМЕНТАРИ

  1. А за 80-годишнината някой знае ли какво имаше на ДВД-то?

  2. Да се сезира прокуратурата за измама с обществена опасност и в особено големи размери!

    Представят са документи, с чието съдържание се цели заблуда в обществото, затаяване на истината и нейното фалшифициране.

    Поради страх от разкрития – в Европа се представят истинските данни – в сайта на УЕФА стои годината 1936 !

    Няма ли най-после прокуратурата да се самосезира и да подведе под отговорност длъжностните лица, извършили тая гигантска измама?

    • Прокуратурата не се занимава с цигании… там действа мешерето само 😀

  3. направете то по-шарен тоя сайт ве, туй черното ми избоде очите.
    то бива Локо-сайт, ама чак толкува не бива

  4. Откъде знаете какво ще бъде след 10 години бе, манговци? Сигурно дъртата вещица Айше е видяла бъдещето в кристалната топка…

  5. Откъде знаете какво ще бъде след 10 години бе, манговци? Сигурно дъртата вещица Айше е ви дяла бъдещето в кристалната топка…

Коментарите са затворени