Община Пловдив за пореден път показа на цяла България, как се помага на спорта! Иван Тотев и подчинените му трябва да получат орден Стара планина за приноса си към най-популярната игра! Всеки по отделно! Сега, веднага, на опашка при президента! Никакво отлагане! Герои!

В Стара Загора, Велико Търново, Горна Оряховица, Монтана, Русе, Несебър и т.н. трябва да заровят главите си от срам в земята, след поредният велик жест на Пловдив към футболните клубове и техните фенове.

Както PlovdivDerby.com вече ви съобщи първи Община Пловдив запорира сметките на елитните Ботев и Локомотив! Браво, вождове! Така се прави! Сложете камък в колелата на единствената радост на няколко десетки хиляди. Изгонихте ги от стадионите, защото вече стадиони нямаме! В Кършияка се молят всяка пролет реката да не напълни терена им с риба, за пореден път! На Лаута се чудят, коя трибуна, как да закрепят! Ботев пък с мъка и тъга гледат запустелия си строеж! В Кючука само юноши влизат на запустелия Тодор Диев. Но Община Пловдив мисли и показва, как се действа! Тя сега ще вземе около 200 000 лева от запорираните сметки на Ботев и Локо и ще вдигне и четирите съоръжения наново. Тотев ще ни върне от Сърбия или Румъния (където щеше да ни праща да подкрепяме отборите си в Европа) и ще гледаме ШЛ в Пловдив. Нищо, че Ботев не могат да усвоят сега парите си от рекламодатели! Нищо, че в Локо заплатите закъсняха, заради запорираните сметки! Нищо, че в Коматево трябва да си платят парното, за да са им децата на топло, ама как да го платят, като частни съдебни изпълнители само чакат някой лев да влезе по сметките, за да ги дръпнат. Ама това е за доброто на пловдивчани, майната му на футбола. Майната им на Ботев, Локо, Лаута Арми, Бултрас и т.н. Майната им на чалгарчетата футболисти и на феновете лумпени. В Пловдив можем и без тях.

В Пловдив ще се радваме на четвъртия пореден ремонт на бул. Руски, на новите светофари, на таблата по спирките, на черното Околовръстно, което отне десетки животи и прати не знам колко хора в болница. Ще гледаме прехласнати новите МОЛ-ове, залата за 60 милиона с двата стълба по средата и петнайсетте нови велосипеда. Майната му на футбола и фенове! БФС вече го направиха – изпразниха стадионите! Сега вие сте наред – фалирайте ги! За какво са ни?

Абе, що не си…

Б.а.: Общината Пловдив реши да спази точката на закона, това е извън всякакво съмнение. Ботев имат внесени около 500 000 лева гаранции по своята концесия, Локо има 30 000 внесена подобна гаранция за концесията на подлеза! Ми вземете си ги от там, бе и оставете футбола ни да диша! Поне да диша, след като не искате да му помогнете да се развива!

8 КОМЕНТАРИ

  1. Как да не заслужава медал човека, нали хотела му е по-голям от “Лаута” и от “Колежа”

  2. Коментарът е авторски текст и липсата на име го прави незначим. Да беше ревал, когато в Ботев идваха Доре, море, лукин, чесънин, славкокостовци, а не сега. Ама тогава лапаше на Цецо Крадецо. Няма го цецо крадецо и веднага в менюто сложи Локото преди Ботев.

    • 1. Погледнете 10 сантиметра над коментара ви! В настоящата визия, там излизат авторите! Ще го променим, за да са по-видими.
      2. Локомотив Пловдив е преди Ботев Пловдив, защото в крайното класиране на сезон 2015/16 черно-белите завършиха пред жълто-черните. Поради същата причина в предишните години Ботев Пд бе преди Локомотив Пд! След края на настоящия сезон, първи в сайта ще е отново отбора, завършил по-напред в крайното класиране.
      С удоволствие, ще отговорим и на други неоснователни или основателни заключения, които сте си направили! Единственото, което трябва да направите, е да ги изложите, както сте направили по-горе.
      Поздрави!

      • purvo vuv vsi4ki sportni saitove naprimer vuv Ispaniq v Madrid ,ili v Angliq v manchester .london ili liverpol po golemite otbori s pove4e fenove sa purvi vinagi.napravete si spravka kogato atletiko madrid e predi real v krainoto klasirane dali vuv madritskite saitove atletiko e puvi,sushtoto napravete i s angliskite otbori v manchester i london.i vsi4ko tova se pravi s edna edinstvena prosta cel,da se privle4at pove4e 4itateli i posetiteli na saitovete,vseki drug pro4it na tova mozhe da dovede do samoubistvo na saita vi,ne mozhe samo zashtoto nqkoi si lokomotivec puska reklami pri vas ili zashtoto nqkoi ot ekipa vi simpatizira na nqkoi v lokomotiv da promenqte reda na otborite vupreki 4e vsi4ki v Plovdiv dori i fenovete na lokomotiv znaqt 4e kato broika sa ne pove4e ot tezi na spartak pd ili marica pd

  3. Аз съм ботевист,ама като имат дългове да си ги плащат.Ония дебелак с червените бузи Планински ли Палийски ли как беше,докога ще му слушаме глупостите през 6 месеца,бахти гнусната свиня по жалки сме от времето на Селския.Да махат тия концесии и Тотьо да ходи да се моли на Бойко да довърши стадиона както лайняната зала за 5 колелета,която седи вечно празна

  4. ЕЙ КМЕТЧЕ ИДВА ВИДОВ ДЕН МАМА ….
    ПРОКУРАТУРАТА ДА ПРОВЕРИ ЗАЛАТА УНИКАТ ОТ 40СКОЧИ НА 60 МИЛИОНА И УНИКАЛНИТЕ СПИРКИ ЗА 20 МИЛИОНА ДЕТО 4 ГОДИНИ СЕ ПРАВЯТ И ТОТЬО ПРИ БАЙ СТАВРИ …..ПАНДЕЛА
    ВЪПРОСА Е КОЛКО СА ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ?????

  5. Важното е, че в Браничево /1300 души население/ има стадион за 2 милиона лева. Също толкова важно е и че в Разград /30 000 души население/ има трибуна кръстена на румънски циганин отново спонсорирана от държавата / 2 милиона лева /. Подобни примери има и в Белоградчик, Ново село, Ружинци, Дреновец, Павликени, Земен и още и още …. Град като Пловдив дал такива имена не само на българския футбол, а на световния не заслужава да има един нормален стадион. СРАМ И ПОЗОР !!!

Коментарите са затворени