Локомотив (Пловдив) приема Черно море  днес от 17,30 часа в двубой от 16-ия кръг на Първа лига в търсене на четвърта поредна победа под ръководството на треньора Есуард Ераносян  и изказване на трето място във временното класиране.

Досега “черно-белите” записаха победи с 2:0 в дербито с Ботев, обърнаха Левски с 2:1 на “Герена” и удариха Монтана на “Лаута”. При нова победа Локо ще изпревари Черно море в класирането и ще се отвърди в първата шестица.

В състава на Черно море са завръща опитният Ванчо Траянов, който пропусна предишния двубой. Други промени Ераносян не планира. Новини за изхода на мача се чакат чак в Бразилия, където собственикът Христо Крушарски е по бизнес.

“Моряците” нямат намерение да се дадат без бой на “Лаута”. Отборът прави най-добрия си сезон от 8 години насам и ще се опитат да продължат успешната линия.

Старши треньорът на Локомотив Едуард Ераносян определи група от 18 футболисти за предстоящия мач от Първа лига срещу Черно море. Срещата е в петък (02.12) от 17:30 на Лаута.

Ето групата от 18 футболисти на Локомотив:
Ясин Ел Харуби, Илко Пиргов, Пламен Крумов, Ивайло Марков, Кирил Котев, Иван Горанов, Павел Виданов, Мигел Луке, Стефан Йевтоски, Ванчо Траянов, Парвизджон Умарбаев, Ияд Хамуд, Веселин Марчев, Дани Кики, Димо Бакалов, Бирсент Карагарен, Димитър Велковски, Мартин Камбуров.

Вероятни състави:

Локо (Пд): Ел Харуби, Крумов, Котев, Виданов, Горанов, Траянов, Луке, Марчев, Умарбаев, Бакалов, Камбуров.

Черно море: Коварж, Венков, Траянов, Станчев, Сукуп, Цветков, Д. Георгиев, Коконов, Г. Илиев, Секо, Бакари.

2 КОМЕНТАРИ

  1. В състава на Черно море са завръща опитният Ванчо Траянов, който пропусна предишния двубой. Други промени Ераносян не планира. Н

  2. Вие за какви се мислите.Ботев е №1,без стадион ,без пари,без публика пак сме по-добри.Улиците са наши.Филмари сме ние ,филмари сте вие.

Коментарите са затворени